Sursa imagine: ziarulnational.md

FOTO//Năstase are o COMUNICARE ACTIVĂ cu organele de drept din Rusia? DOVADA: Documentul apărut astăzi în spațiul public, altul decât cel pe care-l flutura într-o emisiune TV

Liderul Partidului Platforma „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, ar avea o comunicare activă cu organele de drept din Federația Rusă.

Documentul apărut astăzi în spațiul public, o invitație adresată lui Năstase din partea Ministerului Afacerilor de Interne din Rusia, prin care acesta este citat să se prezinte la Moscova pentru a depune mărturii într-un dosar penal care-l vizează pe Vlad Plahotniuc, nu este singura dovadă a acestei comunicări.

Documentul respectiv pare să fie altul decât cel arătat de Năstase pe 2 mai curent, în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Năstase spunea la acea emisiune că autoritățile rusești i-au confirmat, prin scrisoare, faptul că Vlad Plahotniuc are dosare penale la Moscova, după ce dânsul a trimis în luna aprilie o solicitare în capitala Federației Ruse.

„Autoritățile rusești îmi confirmă că există dosare penale... Membrii grupării criminale, pe bază de falsuri și documente false, ar fi transferat bani în valută străină în conturile nerezidenților unei bănci (Moldindconbank) din Moldova și alte organizații străine sub pretextul vânzării monedei... vorbesc despre Vladimir Plahotniuc”, spunea atunci Năstase.

Totuși, documentul apărut astăzi în presă arată că acesta a fost întocmit și expediat lui Andrei Năstase pe 6 mai curent, ceea ce înseamnă că există cel puțin două scrisori de la organele de drept ale Federației Ruse pentru liderul PPDA.

Autor: ziarulnational.md
17.05.2019 Actual
614
0

Comentarii 1

  • misa:

    una e putin

    17.05.2019 17:45