Sursa imagine: hotnews.md

Uitaţi-vă ce palmă usturătoare primeşte "chefliul" şi "neintegratul" Victor Şelin de la Constantin Tănase

„Un oarecare Şelin, reprezentant al minorităţii ruseşti din Chişinău, businessman care şi-a cumpărat un partid pe perioada campaniei electorale, amic ideologic al comuniştilor, până în prezent s-a remarcat ca „patriot moldovean” prin faptul că, devenind proprietar al Cinematografului „Patria”, nu a ridicat un deget ca să demonstreze filmele în limba oficială a statului. Acest nou „apărător al Moldovei şi al moldovenilor” recent, fiind la Bălţi, a făcut nişte declaraţii care ar fi trebuit să-i facă atenţi pe cei de la SIS şi CEC. Referindu-se la problema Transnistriei, acest neica Nimeni propune ca ea să fie rezolvată prin renunţarea R. Moldova la Drapelul de stat şi prin adoptarea limbii ruse drept a doua limbă oficială a R. Moldova. Niciun cuvânt, bineînţeles, despre Ig. Smirnov, criminalul de stat care de douăzeci de ani trăieşte în libertate".

Aşa comentează editorialistul Constantin Tănase declaraţiile preşedintelui Partidului Social Democrat Victor Şelin, care, săptămâna trecută, a şocat opinia publică prin afirmaţiile lansate în cadrul unei întruniri electorale la Bălţi.
 
Mai multe despre Victor Şelin, dar şi despre Constantin Starîş şi Valeri Klimenko, citiţi în editorialul „De ce şelinii şi starîşii bâzâie nestingheriţi în R. Moldova?”, publicat de Constantin Tănase în TIMPUL.
Referinţă:
Autor: HotNews.md via Timpul.md
Sursa: hotnews.md
26.10.2010 Caleidoscop
4508
0

Comentarii 3

 • Vasile Sulă:

  Costică, porci ca Şelin ne vor salva. Cu cit mai multe prostii va debita alde selin cu atit mai repede se va trezi norodul adormit. Asa ca tov. Selin continua cu porcariile ca te prostesti ghine! :))

  26.10.2010 12:48
 • Valentin Valentyn:

  Nu uitati, mai aveti doar 3 zile la dispozitie http://blogulluivalentyn.blogspot.com/2010/10/nu-uitati-sa-depuneti-cererea-de-sedere.html

  26.10.2010 14:14
 • Darienko Tudor:

  redus, redus la cerebel acest tovarăş Nimeni, adică comuistu v. şelin...

  26.10.2010 15:52