Blogger: Începând cu protestele din 2015, Maia Sandu este mereu păzită de foști bodyguarzi ai lui Filat

Lidera PAS Maia Sandu, care până recent nu era angajată nicăieri, este păzită de foștii bodyguarzi ai ex-premierului Vlad Filat, condamnat pentru corupție. Paradoxul a afost sesizat de bloggerul Denis Rusu, care susține că Maia Sandu își manipulează propriii simpatizanți.

«Mulți demnitari și cetățeni de rând comemorează astăzi pe cei care și-au dat viața pentru pace, însă nu toți umblă din urmă cu bodyguarzi, așa cum face Maia Sandu. La proteste spunea că se scaldă în brațele cetățenilor, dar în realitate, începând cu protestele din 2015, aceasta este mereu păzită de foști bodyguarzi de a lui Filat. La televizor poate că nu se văd bodyguarzii, la fel cum nu se văd în rapoarte salariile pe care le achită Maia Sandu acestui angajat», scrie Denis Rusu.
 
În opinia bloggerului, acest lucru naște mai multe întrebări: «De unde ia Maia bani pentru pază? -De cine se teme Maia, dacă mereu spune că e cinstită? -Unde e acum Vasile Popa, bodyguardul moștenit de la Filat? Prea multe întrebări se nasc după asemenea imagini, însă un lucru este cert, cinstita Maia vă manipulează…», conchide bloggerul citat.
 
 
 
 
 
Autor: SV
09.05.2019 Actual
1394
0

Comentarii 3

 • Tarnacop:

  Inca un devorator de cacat - vede paiul in ochii altora si nu vede barna din cel al stapanului si din fundul sau. Cati castiga din paza lui Plohotniuc-Ulinici, Sor si Dodon limbricii albastri nu observa.

  09.05.2019 17:05
 • Eduard:

  Maia a mostenit de la sefu Filat nu numai bodygarzi da si bani furati alt fel nu avea cu ce sa achite atita argati la partid.

  09.05.2019 17:19
 • Tarnacop:

  Ai tinut lumanarea - limbricule ? Poate este partenerul - este femee libera . Armata cu umbrele, care-i apara pe Plohotniuc,, Sor, Candu, Filip n-o vezi, ori esti in poza caprei, si nu ti se vede ?

  09.05.2019 18:24