Sursa imagine: deschide.md

Toți deputații PSRM zboară la Moscova. Soarta alianței se decide în Duma Rusă?

Toți deputații PSRM zboară astăzi la Moscova, spun sursele Deschide.MD din cadrul partidului. Aceștia ar urma să aibă întrevederi în Duma de Stat, unde vor discuta soarta unei eventuale alianțe politice la Chișinău.

Aceleași surse din PSRM ne spun că parlamentarii ar urma să își ia zborul la ora 14:00.

Irina Astahova nu infirmă și nici nu confirmă faptul că deputații socialiști au plecat la Moscova.
 
Solicitat de reporterul Deschide.MD ea a declarat că până când nu există o informație oficială din partea partidului, această informație este falsă, însă ea a refuzat să o infirme.

Vom aminti că recent Consiliul Politic al PSRM a decis că scenariile postelectorale acceptabile pentru ei pot fi: o alianță cu blocul ACUM sau alegerile anticipate.

La fel de important este să precizăm că în ultima săptămâna de zile Igor Dodon a avut două deplasări la Moscova, una dintre care a fost concomitentă cu vizita Zinaidei Greceanîi în capitala rusă.

Între timp, la Chișinău a avut loc o primă discuție între reprezentanții ACUM și cei ai PSRM, eveniment la care nu s-a ajuns la niciun consens preliminar. Cei din blocul ACUM spun că nu au încredere în PSRM și vor garanții publice că aceștia nu vor coaliza la un moment dat cu PDM.

Autor: deschide.md
16.04.2019 Actual
282
0

Comentarii 3

 • aculina:

  Merg la Moscova pentru a da darea de seama pe banii cheltuiti si sa dea juramint de credinta Rusiei si lui Putin , asa cred eu

  16.04.2019 14:06
 • Elena:

  Să dea Domnul să nu se mai întoarcă din Rusia. Să rămână acolo. Putin are nevoie de lustruitori de cizme rusești, pline de balegă.

  16.04.2019 14:10
 • ion:

  Si cine platezte pentru turma Asta?

  16.04.2019 14:14