Sursa imagine: trm.md

Voronin: Scorul mic al PCRM este o înfrângere pentru toată țara

Scorul mic al Partidului Comuniştilor din Moldova (PCRM) este o înfrângere pentru toată ţara, dar formaţiunea nu va ceda. Declaraţia a fost făcută de către preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Moldova în Direct” de la postul public de televiziune. Liderul comuniştilor este sceptic în ceea ce priveşte crearea unei coaliţii între formaţiunile care au intrat în Parlament, fără implicarea partenerilor străini. Voronin susţine că mai bine ar fi anulate alegerile şi organizat un nou scrutin supravegheat de o instituţie internaţională, relatează trm.md.

„Evenimentele care o să urmeze după aceste alegeri o să demonstreze acest adevăr. A pierdut Moldova, a pierdut ţara, poporul, uitaţi-vă în Parlament au intrat toţi cei care au furat miliardul, în afară de aceştia de la ACUM”, a declarat preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.
 
Potrivit liderului PCRM, rezultatul pe care l-a înregistrat formaţiunea sa, se explică şi prin faptul că a fost o campanie electorală scurtă şi cu multe nereguli. Referindu-se la actuala componenţă a Parlamentului, Vladimir Voronin se arată sceptic referitor la o potenţială coaliţie.
 
„Lasă ei să se gândească, ei au vrut să ajungă în Parlament, ei doresc să conducă, ei consideră că au experienţă. Eu ştiu că nu o să se primească nimic. Ei cumva, cineva pe ei o să-i lipească, au prieteni peste Prut, la Washington, la Moscova”, a menţionat Vladimir Voronin.
 
La alegerile parlamentare din 24 februarie, PCRM a obţinut 3,75 la sută din sufragii. 
Autor: trm.md
15.03.2019 Actual
361
0

Comentarii 1

  • Ungureanu:

    Falsuri debitează președintele unui partid defunct, căci un defunct poate fi considerat PCM. Relansat de președintele lucinschi chiar la începutul mandatului său. Acest partid al comuniștilor care au guvernat 8 ani sunt ani pierduți pentru RM. De ce Voronin să-l ponegrească și să-l maimuțărească pe premierul Filip? Premierul Tarlev, care a înstrăinat fabrica de bomboane Bucuria, și a făsut multe alte fărădelegi a fost un preimer bun? Sau Greceanîi care a negociat la Moscova gazul rusesc atât de prost, că plătim de atunci de două ori mai scump?! În campania electorală chiar Voronin a recunoscut, că Greceanîi a luat credite de la BEM, 35 mln. lei,pe care nu le-a întors, că a negociat prost gazul rusesc... P.S. Tot ce se face, se face spre bine. Voronin, în loc să dea dovadă, la vârsta și experineța sa, de un pic de bun simț, el își face o imagine din proastă și mai proastă.

    15.03.2019 11:45