Sursa imagine: today.md

Sandu și Năstase confirmă că nu vor la guvernare - nu au acceptat conducerea Guvernului

Blocul ACUM a refuzat oferta democraților, care le propun conducerea Guvernului și preferă să rămână în opoziție. Acest lucru rezultă din reacția blocului format din PAS și PPDA.

„Rămânem fermi în poziția noastră. Am primit mandatul de la cetățeni să eliberăm țara de oligarhi și corupție. Echipa blocului ACUM a propus un pachet de legi de deoligarhizare a statului. Invităm deputații responsabili să le voteze în primele ședințe ale parlamentului. Negocieri și dialog cu cei care sunt responsabili de capturarea statului nu ducem”, se arată în reacția blocului ACUM.

Amintim că vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a făcut astăzi publică o nouă invitație la dialog pentru blocul ACUM și a precizat că democrații sunt gata să le ofere conducerea Guvernului.

”Dacă reprezentanții blocului ACUM sunt gata să-și asume actul guvernării, să implementeze inclusiv angajamentele pe care le-am făcut noi în fața cetățenilor, suntem gata să discutăm foarte serios asta, să vina să discutăm”, a precizat vicepreședintele PDM.

Mai mult, potrivit lui Candu, democrații sunt pregătiți să discute și toate propunerile celor de la blocul ACUM, să le analizeze împreună și să vadă ce fel de soluții se pot găsi pentru implementarea lor.

Autor: today.md
14.03.2019 Actual
383
0

Comentarii 3

 • Elena:

  Ați primit mandatul de la cetățeni ca republica să urmeze cursul european. Majoritatea intelectualilor și diaspora v-au votat nu pentru că le erați tare dragi, dar pentru că nu aveau altă alternativă. Lăsați-o dracului cu oligarhii voștri. Faceți alianță, cu o serie de condiții, cu PDM și continuați reformele cerute de UE și SUA. În primul rând trebuie să salvăm Moldova de socialiși, comuniști și altă faună trădătoare de neam. Mai apoi ne ocupăm și de oligarhi.. Dacă nu veți face alianță, în caz de alegeri anticipate nu mai pupați voi parlamentul

  14.03.2019 14:23
 • dinu:

  O vrut alesi ca sa primeasca parale degeaba iaca ceo ales prostii

  14.03.2019 14:24
 • Vasile:

  PDM deja a ajuns la un moment foarte important și este gata pentru o colobarore , dar blocul ACUM sunt niște copii proști care încă nu știu ce doresc și refuză așa o ofertă.

  14.03.2019 14:43