Sursa imagine: digi24.ro

Am aflat secretul frumuseții femeilor din Coreea. Îl ai și tu în cămară

Frumusețea femeilor din Coreea este recunoscută în întreaga lume și dacă te gândeai că genetica este secretul, trebuie să știi că te înșeli!

Ai putea crede că natura a fost mai darnică cu femeile din Coreea de Sud pentru că sunt mai înzestrate decât restul, tenul lor menţinându-se într-o stare excelentă în mod natural. Ei bine, lucrurile nu stau chiar așa. Secretul lor este și la îndemâna ta!

Un studiu recent al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii arată că femeile din Coreea de Sud sunt în topul longevității. Cum reușesc?

Cercetătorii susțin că alimentul minune este  „kimchi", un fel de mâncare bazat pe legume fermentate. Altfel spus, murăturile le mențin tinere și le ajută să aibă o piele catifelată.

Însă asta nu este tot. Coreencele acordă o importanţă deosebită pielii, folosind produse inovatoare.

"Sunt foarte tehnologizaţi, inovează foarte mult, au o cercetare foarte, foarte bună şi dezvoltă produse foarte bune şi calitative care prind foarte bine în zona Europei şi a Americii. Ei sunt cunoscuţi pentru un ten bine îngrijit şi evident că produsele pentru un tip de ten coreean sunt foarte calitative şi foarte bune", a declarat George Man, owner agenţie de PR specializată în lifestyle.

Autor: clickpentrufemei.ro
12.03.2019 Caleidoscop
1682
0

Comentarii 0