Sursa imagine: youtube.com

Un tip plânge şi sare în apărarea lui Dan Bălan (pamflet video)

A băut, nu a băut Dan Bălan… Un subiect atât de important pentru Moldova, încât mă întreb de ce se mai ouă găinile, de ce mai dau vacile lapte şi cum de plouă încă de sus în jos? Incredibil. Lucrurile nu au luat-o razna? Păi, nu s-a dezbătut până la capăt: era sau nu beat Dan Bălan? Doar nu avem un răspuns. Care alegeri, ce politică fraţilor? Nu contează nimic în faţa acestei dileme.

Babele se crucesc în drum spre biserica:
“- Fa, Mariţă. Tu ai auzit, cică s-o îmbătat Dănuţ Bălan.
- Aracan de mine, dar ce l-a apucat? Aşa de bine mai cânta cântecul şela cu Maia.
- Da. MayaHeeeee. Păcat…” 
 
Bărbaţii în berării nu se lasă nici ei:
“- Auzi, maladeţ, păţancicul şela.
- Care, uăi?
- Cum care, fişiorul padrujii şelea cu fustă scurtă.
- Aaaaa. Dan Tantiludmila. Chiar maladeţ. Cântă la fel de frumos ca şi noi după ce plecăm din bar pe la vreo 5 dimineaţa.”
 
Duduiţele bârfesc  în “rutieră” de crapă geamul maşinii:
“- Dar eu aseară l-am lăsat pe al meu în urmă şi m-am dus până aproape de scenă.
- De ce, fată?
- Cum de ce? N-ai văzut cât de beat era Dan Bălan? M-am gândit şi eu, poate mă vede cu un ochi, crede că-s Pamela Anderson şi mă ia la New York. Că aşa de tare m-am săturat să vând chiloţi în Piaţa Centrală…”
 
Cât de mine, sincer, mă doare fix în pix dacă a băut sau nu Dan Bălan. Cum a cântat şi ce prestaţie muzicală a avut, asta-i o cu totul altă discuţie. Iar acum, pentru voi toţi cei care aveţi insomnii pentru că nu ştiţi ce a băut Dan: Russkaia Vodka, Negru de Purcari sau şampanie de Cricova, vă prezint mai jos o parodie. Un tip plânge şi sare în apărarea lui Dan Bălan. Este în engleză, aşa că mi-am permis să-l traduc pentru voi. Tipul este un pic ciudat: pe alocuri, în loc de Dan Bălan vorbeşte de o oarecare Britney. Enjoy!
Autor: Vitalie Cojocari
Sursa: cojocari.ro
19.10.2010 Opinii
4978
0

Comentarii 1

  • Vasile Sulă:

    PORC! PORC! PORC! Da nu Maestru în Artă acest Dan(s) Balan(s).

    22.10.2010 19:09