Sursa imagine: fb.com/ausssssssssssie

Fotografia care a stârnit indignare pe Facebook: „Fără respect”

O fotografie care o arată pe o bătrână sprijinindu-se cu greu într-un tren din Sydney în timp ce câțiva tineri stau indiferenți pe scaune, cu căștile pe urechi și cu ochii în telefoane, a împărțit internetul în două. Imaginea care a devenit virală pe Facebook a captat atenția a mii de oameni care critică dur lipsa de reacție de pasagerilor față de suferința femeii, notează digi24.ro.

Imaginea a fost postată sâmbătă pe Facebook alături de mesajul "Fără respect", fiind distribuită de peste 30.000 de oameni, în timp ce mii de internauți au criticat dur faptul că pasagerii nu i-au oferit bătrânei un loc pentru a se așeza. 
 
Însă, au fost și internauți care, în lipsa mai multor informații, au subliniat că există posibilitatea ca pasagerii să-i fi oferit acesteia un scaun, însă aceasta să fi refuzat. 
 
Reprezentanții companiei de trenuri din Sydney au declarat pentru Daily Mail că "încurajează pasagerii să nu ignore etichetele de transport, inclusiv cele adresate bătrânilor, persoanelor cu dizabilități și gravidelor și să le ofere scaunele lor".
 
Autor: Digi24.ro
12.02.2019 Actual
529
0

Comentarii 0