Sursa imagine: Facebook

Călin Vieru, către Andrei Năstase: „Vă luptați pentru oligarhi, nu pentru bunăstarea poporului”

Candidatul independent la alegerile parlamentare din 24 februarie, Călin Vieru, din nou îi cere lui Andrei Nastase să se retragă din campania electorală. Într-o adresare lansată pe facebook, Vieru îl acuză pe Nastase că face jocul oligarhilor Filat, Țopa și Platon.

”Domnule Andrei Nastase, cu siguranță Republica Moldova nu are nevoie să înlocuiască un oligarch cu alții, adică pe Vlad Plahotniuc cu Filat, Țopa și Platon pe care ii reprezentați. Vă luptați pentru ei, nu pentru bunăstarea poporului! Îmi mențin poziția prin care v-am cerut să vă retrageți din campania electorală din Circumscripția 33. Știți bine că oricum ajungeți în Parlament. Aceasta este șansa dumneavoastră de a demonstra, odată pentru totdeauna, că susțineți mișcarea Unionistă și poporul țării!”, a scris Vieru. Totodată, el l-a invitat pe liderul PPDA la o dezbatere televizată.

Călin Vieru este candidat independent la alegerile din 24 februarie pe circumscripția nr.33. El concurează cu liderul PPDA, Andrei Nastase, dar și cu democratul Constantin Țuțu.

Anterior, Vieru i-a mai cerut lui Nastase să se retragă din cursă și l-a acuzat că este împotriva unioniștilor și că a făcut alianță cu Igor Dodon și fugarul penal Renato Usatîi. Atunci Nastase a refuzat să comenteze declarațiile lui Călin Vieru, sugerând că nu este de nivelul lui.

Autor: SV
12.02.2019 Actual
368
0

Comentarii 1

  • Aculina:

    Caline nu ti-a fost dat sa urmezi calea tatalui si dupa cum se vede nici politician nu vei fi

    12.02.2019 09:23