Sursa imagine: Facebook

Plahotniuc: Începem să vedem rezultatele reformelor și să culegem roadele muncii noastre

Medicii Institutului Medical de Urgență (IMU) din Chișinău resimt deja efectele benefice ale reformelor derulate de guvernarea PDM. Liderul democraţilor, Vlad Plahotbniuc, le-a promis angajaţilor IMU, în cadrul unei întâlniri, că proiectele iniţiate vor fi duse la bun sfârşit.

“Am discutat deschis cu personalul de la Institutul Medical de Urgență din Chișinău despre cum am găsit Moldova în 2016. Era ca un pacient pe care medicamentele nu-l mai ajutau, avea nevoie de o intervenție majoră, rapidă. Reformele guvernului PDM au fost acea intervenție necesară, iar astăzi, începem să vedem rezultate și să culegem roadele muncii noastre”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Vlad Plahotniuc a mai spus că PDM va continua să sprijine lucrătorii din domeniul sănătăţii publice.

“Medicii apreciază progresele, creșterile salariale, dar suntem cu toții de acord că mai sunt multe de făcut pentru a avea condiții occidentale, atât pentru ei, cât și pentru pacienți. Cu susținerea lor, noi vom continua cele începute. Pentru că, așa cum am arătat deja, suntem singurul partid Pentru Moldova, pentru oameni, pentru medici și sistemul de sănătate”, a mai spus Vlad Plahotniuc.

Autor: moldova24.info
11.02.2019 Actual
241
0

Comentarii 1

  • Spencer:

    Și la sigur cetățenii au să voteze în continuare democrații, ca să muncească și mai departe pentru cetățeni!

    11.02.2019 16:21