Sursa imagine: noi.md

Blogger: Nantoi, parte a unui atac raider asupra unei întreprinderi de stat

Internauții condamnă ultimul atac impardonabil al fruntașului binomului PAS-PPDA, Mihai Popșoi, împotriva primarului de Budești, Nina Costiuc, candidat PDM la alegerile din 24 februarie. Bloggerul Corneliu Gandrabur îi recomandă lui Popșoi să se concentreze pe traseiștii din formațiunea din care face parte.

”Eu am vrut să-i reproșez ongistului că dna Costiuc nu s-a plimbat prin partide mai mult decât Oazu Nantoi și Octavian Țîcu, dar la acest subiect au reacționat alții suficient de bine”, scrie Corneliu Gandrabur.
 
Bloggerul citat îi mai reamintește lui Popșoi despre implicarea lui Oazu Nantoi în ”afacerea Aroma”

”În acest context, voi reaminti opiniei publice despre investigația RISE Moldova privind trecerea bunurilor AROMA SA în offshore, iar unul dintre protagoniștii investigației a fost și tovarășul Oazu – omul cu procura. Potrivit RISE, Oazu Nantoi apare în dosarul jefuirii AROMA SA alături de avocatul lui Ilan Șor, iar înainte de implicarea sa în schema ilegală a ocupat funcția de consilier al președintelui Mircea Snegur. Întrebat de ce a acceptat să participe în această schemă criminală implicată în deposedarea întreprinderii de stat de bunurile sale, actualul candidat al blocului șomerilor ACUM a spus: ”Fiind șomer, am acceptat”, notează Gandrabur.

”În continuare, știind că este parte la un atac raider asupra unei întreprinderi de Stat, tovarășul Oazu a acceptat să fie și președintele consiliului de administrare al Aroma-Plus, funcție pe care a deținut-o până în 1998. El a fost și cel care s-a ocupat de înregistrarea și de obținerea licențelor de care avea nevoie Aroma-Plus (Euro-Alco din 1997) pentru a-și începe activitatea. Așadar, Mihăiță Popușoi ar trebui să vadă bârna din ochii colegilor lui înainte să-i scormonească pe alții”, conchide bloggerul citat. 

Autor: SV
29.01.2019 Opinii
2284
0

Comentarii 2

  • Serafim:

    Nu e de mirare, având invedere din ce banda somerilor face el parte!

    29.01.2019 14:43
  • Vadim:

    Ub bloc plin de criminali, hoți și mincinoși! Nu votăm ACUM!!! O zaibit poporul cu manipulațiile lor și toate răhaturile pe care le fac!

    29.01.2019 14:57