Sursa imagine: Facebook

Pavel Filip: Am solicitat autorităților publice, dar și administratorilor clădirilor să asigure deszăpezirea acoperișurilor

Prim-ministrul Pavel Filip cere drumarilor și poliției să asigure curățarea drumurilor de acces, curților de bloc și trotuarelor din Chișinău. La fel, șeful Executivului a cerut curățarea zapezii de acoperișuri.

“Mulțumesc tuturor structurilor implicate în gestionarea situației create de ninsorile abundente: drumarilor, polițiștilor, salvatorilor, militarilor, medicilor, dar și cetățenilor, care au întins o mână de ajutor oamenilor ajunși în dificultate. În prezent, nu există drumuri blocate sau localități deconectate de la curentul electric, se activează într-un regim obișnuit”, a scris Pavel Filip pe Facebook.

Șeful Guvernului a adăugat că celula de criză va activa și în weekend pentru a depăși toate consecințele ninsorilor abundente.

“Am solicitat autorităților publice, dar și administratorilor clădirilor să asigure deszăpezirea acoperișurilor. Iar, având în vedere numărul mare de accidente în municipiul Chișinău în ultimele zile, am cerut Politiei Naționale și drumarilor să asigure curățarea drumurilor de acces, a curților blocurilor și a trotuarelor”, a mai scris Filip.

Amintim că autoritățile din Chișinău au cerut ajutorul Guvernului pentru a deszăpezi orașul, în urma căderilor masive de zăpadă.

Autor: SV
12.01.2019 Actual
466
0

Comentarii 1

  • Marocico Paula:

    Bani pe internet.Daca ești în căutarea unui job de acasă cu program flexibil și venituri motivante vino alaturi de noi căutăm urgent operatori pe internet.Cunostinte minime de utilizare a internetului îndrumător personal.Pentru mai multe informații aștept msj cu DETALII pe adresa mea de email paulamarocico86@gmail.com

    13.01.2019 14:03