Sursa imagine: btv.md

Toate localitățile au fost reconectate la energia electrică

Toate localitățile din țară au fost reconectate la energia electrică.

Solicitat de MOLDPRES, ofiţerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), Liliana Pușcașu, a menționat că, în urma ninsorilor puternice, în total au rămas parțial deconectate de la energia electrică 14 localități din cinci raioane ale țării. „Toate localitățile au fost reconectate la curentul electric în seara zilei de ieri”, a spus Pușcașu.
 
Totodată, sursa citată a specificat că, în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au fost solicitați în 37 de situații pentru a efectua lucrări de deblocare și tractare a autoturismelor blocate, dintre care opt intervenții au fost efectuate în municipiul Chișinău.
 
„Angajații inspectoratului au intervenit în raioanele: Orhei, Cahul, Cantemir, Leova, Cimișlia, Hâncești, Basarabeasca, Rezina, Căușeni, Ștefan Vodă, Criuleni, Anenii Noi, dar și UTA Găgăuzia. În total, la lucrările de intervenție au fost antrenați 445 de salvatori și pompieri și 141 unități de tehnică specială”, a afirmat Liliana Pușcașu.
 
Celula de criză creată în cadrul IGSU rămâne activă și va monitoriza în continuare situația din țară. În situații de urgență, cetățenii sunt îndemnați să apeleze Serviciul Unic 112.
 
Ieri, a expirat Codul Galben de condiţii complicate ale vremii. În următoarele zile vremea se încălzește ușor. Izolat, vor cădea ninsori.
Autor: Moldpres
12.01.2019 Actual
473
0

Comentarii 1

  • Marocico Paula:

    Oferta de neratat!Job pe internet de la tine de acasă cu program flexibil și castiguri motivante!Necesita cunoștințe elementare de utilizare a internetului și beneficiezi absolut gratis de un îndrumător personal care te va învăța pas cu pas ce trebuie sa faci.Daca ești o persoana serioasa hotărâtă și ai peste 18 ani te așteptăm în echipa noastra!Pt mai multe detalii despre oferta aștept msj cu DETALII pe adresa mea de email paulamarocico86@gmail.com.

    13.01.2019 14:07