Sursa imagine: point.md

Scandal în sânul binomului PAS-DA? Analistul de curte de la Jurnal TV, Victor Ciobanu, îl atacă dur pe Octavian Țîcu

Unul dintre analiștii politici care lustruiesc imaginea liderului PPDA, Andrei Năstase, Victor Ciobanu, invitat permanent de la Jurnal TV, lansează atacuri dure la adresa istoricului și boxerului Octavian Țîcu.

Acesta din urmă a postat pe Facebook un așa-numit ”îndrumar pentru cetățeni”, în care a anunțat că va rupe capul celor care vor încerca să folosească opoziția în interesul unui anumit grup.

Replică lui Octavian Țîcu, considerat în blocul ACUM exponent al PAS, a fost dată de către omul lui Năstase, la emisiunea Glavnoe de la TVC21.

”Asemenea declarații sunt inadmisibile într-un proces politic decent, doar că fiecare campanie electorală din Republica Moldova este o luptă pe viață și moarte și anume de asta se vine cu asemenea declarații, care aduc ură în societate”, afirmă analistul de la Jurnal TV.

Potrivit lui, procesul politic trebuie să decurgă civilizat, doar că din cauza culturii politice de la noi, care este la un nivel destul de scăzut, acest lucru nu este posibil.

”Una este să fii un publicist și să-ți poți permite anumite declarații tăioase, iar un politician trebuie să-și calculeze vorbele și să se gândească cui se adresează. Această declarație la sigur nu-i aduce un plus valoarea blocului ACUM. Opoziția trebuie să fie foarte calculată în declarații și trebuie să vină cu mesaje foarte clare care nu pot fi interpretate, doar că opoziția de la noi, la fel ca și guvernarea, încă nu au o asemenea experiență, de asta admit greșeli”, a mai spus Victor Ciobanu. 

Autor: Ion Vasilos
11.01.2019 Actual
3212
0

Comentarii 1

  • grapina:

    voi vedeti sor plohotniuc dodon sa se critice cu vocabularile lor de tilhari?

    11.01.2019 21:07