Sursa imagine: gandul.info

Ceaiuri pentru răceală. Ce trebuie să bei să te simți mai bine

Este sezonul rece și ai căzut pradă microbilor care sunt acum la tot pasul? Atunci trebuie să ai grijă ca, pe lângă medicamente (dacă iei), să bei și ceaiuri pentru răceală. Te vor ajuta să te simți mai bine pe moment, dar să și scapi de viruși cât mai repede!

Ceaiuri pentru răceală

Ceaiul de ghimbir
- este aliatul tău în lupta cu bronşita. Se consumă cu miere şi suc de lămâie. Dacă te-ai îngrășat, te poate ajuta să și slăbești.

Ceaiul de busuioc
- ajută organismul să învingă boala. Se recomandă în timpul răcelilor şi în crizele de ulcer. Are efect antiinflamator, scade febra şi calmează durerea de gât.

Ceaiul de muşeţel
- te scapă de insomnie şi tratează și o răcelă zdravănă. Poate fi folosit cu succes şi în cosmetică (stopează acneea şi iritaţiile feţei).

Ceaiul de tei
- scade febra şi vindecă afecţiunile gâtului. Poate acţiona ca un sedativ, te relaxează şi oferă un somn odihnitor. Florile de tei combat tensiunea arterială şi unele migrene. În plus, ajută în lupta cu celulita.

Ceaiul de soc
- elimină toxinele din organism. Poate fi util şi dacă te simţi răpus de o răceală. Bonus: poate vindeca şi sinuzita.

Ceaiul de cimbru
- face minuni pentru sistemul respirator. Tratează astmul, bronşita şi stimulează sistemul nervos. Consumat des, stările de melancolie devin istorie.

Ceaiul de coji din ceapă
- poate fi socotit un adevărat elixir minune. Faimoasa băutură, care se obţine din două cepe ce se fierb cu tot cu coajă în 1, 5 litri de apă, alungă răceala şi durerile de cap, previne infarctul, tromboza şi accidentul vascular.

Autor: clickpentrufemei.ro
Sursa: gandul.info
08.01.2019 Caleidoscop
1641
0

Comentarii 0