Sursa imagine: hotnews.md

De ce comuniştii NU vor câştiga alegerile parlamentare anticipate din această toamnă (audio)

După „duşul rece” de pe 5 septemrie, atunci când comuniştii pretind a le fi ars o palmă dură celor din Alianţă, am surprins un grup de băbuţe şi nepoţei adunaţi, ca de obicei, la tradiţionalele lecturi publice sub cerul liber, unde citeau într-un glas din nişte foiţe pe care scria Коммунист (Comunistul).

Poate exagerând peste măsură, în acele clipe eram absolut convins că echipa tovarăşului Vladimir Nicolaevici Voronin va câştiga masiv alegerile parlamentare anticipate din această toamnă. Dar iată că adevăratul curs al evenimentelor nu se află în exagerări sau în cutare sau cutare sondaje. Marele punct pe „i” îl vor pune oamenii simpli, cei mai mulţi de la ţară, care s-au săturat şi de stânga, şi de dreapta, şi „de cei sus”, şi „de cei de jos”, dar şi de centru, care, deşi a promis, nu a mai putut turna apă peste ambâţurile înflăcărate ale belicoşilor politicieni moldavi.
 
 
Orice am presupune, un lucru pare evident – Partidul Comuniştilor nu are cum să preia, ca în 2001 şi 2005, frâiele puterii. Mulţi dintre votanţii secerociocanici, care între timp or fi luând prea multe cozi de greblă în cap, nu mai pot fi luaţi cu bombonica atât de simplu. De ce? Să căutăm răspunsul în scurtul, dar relevantul dialog de mai sus, ca să înţelegem din ce cauză un ţăran, care de când se ţine minte a votat secera şi ciocanul, dă de înţeles că nu-i mai votează în veci pe comunişti.
Autor: Argus
Sursa: hotnews.md
12.10.2010 Istorii din MD
5304
0

Comentarii 4

 • Darienko Tudor:

  am spus-o mai demult - dacă komuneacu revine la putere eu plec din grajdu ista într-o ţară ca lumea.

  12.10.2010 09:24
 • Vasile Sulă:

  URAAAAAAAAAAAA!!!

  12.10.2010 10:40
 • Valeria din NY:

  urrrrrrraaaaaaaaaa!

  12.10.2010 11:01
 • Vasiliţa Roşca:

  jos komuizmu!!!

  12.10.2010 13:10