Sursa imagine: vesti.md

STOP FALS! Marian Lupu nu intenționează să candideze pentru funcția de președinte al Academiei de Științe a Moldovei

Presa din “Platon Trust Media” a tirajat astăzi o nouă ştire falsă, în stilul său caracteristic. Astfel, mai multe portaluri finanţate de oligarhul condamnat şi la 18 ani de puşcărie şi care fac jocul serviciilor secrete ruse în Moldova, între care portalul Newsmaker sau postul de televiziune TV 8 au informat că vicepreşedintele PDM, Marian Lupu, ar urma să preia șefia Academiei de Ştiinţe din Moldova.

La rândul său, Marian Lupu a declarat, pentru sputnik.md că este vorba despre un fals și că nu intenționează să candideze pentru funcția de președinte al Academiei de Științe a Moldovei”.

“Chiar dacă aș dori să candidez, eu nu întrunesc criteriile de eligibilitate pentru această funcție”, a mai spus Marian Lupu. 

Autor: Ion Vasilos
06.12.2018 Actual
470
0

Comentarii 2

  • Vasile:

    Inca o informatie ironata, promovata activ de presa corupta asa ca TV8 si Unimedia, sustinatorii aprigi a opozitiei! Doresc tot mai tare sa ne manipuleze, in preajma campaniei electorale!

    06.12.2018 17:27
  • Anastasia:

    Din nou presa asta „independentă” își face de cap și manipulează lumea! So zai#it lumea de atâta propagandă, Deja ați înebunit cu totul, nici un medic nu vă mai ajută!

    06.12.2018 18:07