Sursa imagine: telegraph.md

Mocanu: Aşa-zisa societate civilă s-a hrănit şi îngrăşat la masa lui Filat şi a unor grupări dubioase

Aşa-zisa societate civilă din Republica Moldova, la fel ca şi o parte a presei , este captiva unor grupări mafiote dubioase. Opinia aparţine liderului Mişcării politice Antimafie, Sergiu Mocanu şi a fost exprimată în cadrul unei emisiuni online.

În cadrul emsiunii, Sergiu Mocanu, spune că „societatea civilă” moldovenească nu este independentă, iar o parte din ea ar fi subordonată direct intereselor Moscovei.

„Societatea civilă din Moldova nu este societate civilă, după cum nici presa din Moldova nu este presă independentă. Acestea fie că sunt subordonate intereselor Moscovei, fie că sunt subordonate unor interese de tip mafiot”, a declarat Sergiu Mocanu.

Liderul Mişcării Antimafie spune că, anterior, aşa-zisa societate civilă a beneficiat la greu de bani din partea fostului prim-ministru Vlad Filat.

„Aşa-zisa societate civilă a fost la cheremul lui Filat, ei au fost hrăniţi şi îngrăşaţi la masa lui Filat, iar acum este la cheremul unor grupări mafiote dubioase”, a conchis Mocanu.

Autor: Ion Vasilos
06.12.2018 Opinii
2450
0

Comentarii 2

  • Solon:

    Unde sunt argumentele ____???? Vorba lui Eminescu E usor a scrie versuri cand nu ai nimic a spune Acest AntiMafie apare doar atunci cand simte IZUL banilor si electoralelor

    06.12.2018 13:57
  • mada:

    Si in prezent se hraneste tot de la masa lui Filat si a lui Platon

    06.12.2018 14:16