Sursa imagine: 10tv.md

Blogger: Deputații PLDM fac campanie deschisă pentru PAS și PPDA

Deputații PLDM trec cu arme și bagaje în curtea PAS și PPDA, sperând că, astfel, vor fi acceptați pe lista electorală a celor două formațiuni. Bloggerul Corneliu Gandrabur face, în acest sens, trimitere la Grigore Cobzac, unul din transfugii de moment din PLDM.

”ACUM, când PLDM pute a cadavru și nici nu are lider, oportuniștii peledemisti fug din partidul lor și se cuibăresc deja pe lângă Andrei cu Maia (AcuM). Grigore Cobzac, deputat PLDM, deja face campanie deschisă pentru #PAScuDA, în loc să-și susțină partidul și să-l resusciteze cât mai este posibil”, scrie Gandrabur, într-un material publicat astăzi.

Gandrabur se întreabă de ce Cobzac nu este sancționat pe linie de partid, pengtru sabotarea propriei formațiuni.

”Interesant ce mai spun peledemiștii rămași în partid? E bine ce fac deputații aleși pe listele lor sau nu? Oare astfel de campanii nu e încălcarea statutului și o activitate politică în detrimentul partidului? Nu se impune o expulzare din partid și un îndemn privind retragerea suportului politic?!”, se îngtreabă Gandrabur.

Autor: SV
27.11.2018 Opinii
824
0

Comentarii 2

  • Igoraș:

    PLDM încet se va deforma complet și va rămâne acolo doar Ciobanu, cu postările ei pe facebook și selfie în șubă.

    27.11.2018 11:39
  • Vladimir:

    PAS e același PLDM, eu nu inteleg de ce îi mai diferențiați cu ceva? E același Lucinschi, Platon și Filat in spate, acelasi interes, aceeasi oameni...

    27.11.2018 12:47