Sursa imagine: mei.gov.md

Cursa aeriană Minsk-Chișinău va fi lansată pe 30 octombrie

Din 30 octombrie va fi lansată o nouă cursă aeriană: Minsk-Chișinău. Cursa va fi operată de compania aeriană „Belavia” din Belarus, care a pus deja în vânzare biletele.

Aeronavele vor decola din Chișinău spre Minsk în zilele de marți, joi și duminică, la ora 14.05, și de la 9.05 – în zilele de luni și vineri.
 
Durata călătoriei este de aproximativ o oră și 30 de minute. Costul anunțat al zborului într-o singură direcție va fi de circa 83 de euro, și circa 153 de euro – dus-întors.
 
„S-a muncit aproape 2 ani pentru această cursă. Vreau să mulțumesc echipelor implicate pentru realizare. Este o cursă așteptată atât de cetățenii ambelor state, care se vizitează reciproc, dar și de agenții economici, care circulă între Chișinău și Minsk. Sunt sigur că va avea un impact social și economic imediat”, a menționat ministrului Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.
 
Volumul comerțului exterior al R. Moldova cu Belarus în ianuarie-august a.c. a însumat 137 milioane de dolari SUA, exporturile înregistrând  în perioada vizată 62,4 milioane dolari.
Autor: HotNews
11.10.2018 Actual
774
0

Comentarii 0