Sursa imagine: YouTube

VIDEO//Liderul PAS, făcută praf de Sergiu Mocanu: "Acum putem constata, Maia Sandu a pierdut orice contact cu realitatea!"

Liderul PAS, Maia Sandu, este făcută una cu pământul de liderul Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu. În cadrul unei emisiuni online, Mocanu constată că Maia Sandu a pierdut orice contact cu realitatea şi că cetăţenii Republicii Moldova au avut mare noroc că ea nu a ajuns în funcția de preşedinte al ţării.

Sergiu Mocanu a spus că a avut anumite speranţe în raport cu viitorul politic al liderului PAS, însă acestea s-au năruit, în urma prestaţiei publice execrabile a acesteia. "Acum putem constata, Maia Sandu a pierdut orice, dar orice contact cu realitatea!", a spus Sergiu Mocanu.

Liderul Mişcării Antimafie a mai declarat că şi-a dorit ca Maia Sandu să candideze la funcţia de primar al Capitalei, însă, în cele din urmă, neparticiparea sa la scrutinul local a fost inspirată.

“Noi am evitat o catastrofă. Dumnezeu ne-a ajutat să scăpăm de această mare rătăcire”, a remarcat şeful Mişcării Antimafie. “Ceea ce face Maia Sandu nu este politică, este îmbârligătură, una contraproductivă şi periculoasă”, a continuat Mocanu.

Sergiu Mocanu a luat în răspăr şi obsesia liderului PAS pentru aşa-zisele filtre de integritate. Liderul Mişcării Antimafie regretă felul în care Maia Sandu uzează de aceste filtre.

"Filtrele Maiei sunt ca filtrele de la tractoarele din perioada sovietică, unul gruboi ocistki și altul tonkoi ocistki", constată Sergiu Mocanu. "Știți unde ajungem noi dacă facem ca Maia Sandu? Nu vă spun, că e indecent și mi-e rușine", a conchis acesta.

Autor: Ion Vasilos
20.09.2018 Actual
762
0

Comentarii 2

  • Spencer:

    Măcar odată are și Mocanu dreptate, Muia Sandu e dusă cu totul cu pluta, deja nu mai vede nici o diferență între vis și realitate. Și asta are s-o ducă la locul cuvenit - cimitirul politic.

    20.09.2018 12:19
  • Mihai:

    Maia este o fatarnica si lipsita de educatie. Nu stiu cum a mai fost ministrul educatiei, daca ea habar nu are ce e asta. Si da, avem noroc ca ea nu a devenit presedinte si vom avea din nou noroc daca ea nu va ajunge in parlament. A mai fost anterior si a lasat in urma o catastrofa.

    20.09.2018 13:34