Sursa imagine: dinromania.com

Ce spun astrele azi, 13 septembrie

13, o zi cu ghinion pentru cei care se tem de acest număr. Chit ca e joi și nu marți sau vineri, unii nativi vor avea probleme toată ziua. Vor putea respira ușurați abia seara!

Berbec
Berbecul va fi foarte ocupat astăzi. Veți putea ajunge la rezultate notabile numai dacă aveți sfatul celor în care aveți încredere. Fii atent cu cuvintele tale.
Semnele arată în mod favorabil o coincidență misterioasă sau un mic incident care vă va face să zâmbiți. Dacă ești singur, vei avea parte de o întâlnire romantică.

Taur
Taurul îşi va petrece ziua îngrijindu-se de cei dragi. Cu toate acestea, exista semne de avertizare pentru acest altruism de care dai dovadă.
Gândește-te bine înainte şi la tine, nu doar la alţii. Abține-te de la încurcări riscante generate de dorinţa de a face bine. Identifică şi opreşte-te la oportunități clare.
De asemenea, cineva din anturajul tău ar putea să nu aprecieze caracterul tău deschis. Din fericire, acest lucru nu va duce la dezacorduri prea mari.

Gemeni
Gemenii astăzi au o mare oportunitate de a face cumpărături pentru o nouă garderobă. Îmbogăţiţi garderoba de toamnă cu câteva haine vesele, iar acest lucru vă dă o stare excelentă.
Asigurați-vă că nu faceţi alegeri greşite, totuşi. Astăzi veți experimenta un amestec ciudat de oboseală și optimism, tocmai pentru că defăşuraţi o activitate atât de plăcută.
Cea mai plăcută parte este totuşi suma de bani pe care o obţineţi şi care vă permite o asemenea escapadă vestimentară.

Rac
Racii trebuie să ia anumite decizii importante astăzi, în dragoste sau afaceri. Veţi reuşi să vă restabiliţi echilibrul emoţional, pierdut în urma unor evenimente recente destul de tensionate.
Veţi elimina gândurile deprimante şi treptat, starea voastră de spirit se va imbunătăţi. În cele din urmă, veţi obţine un răgaz de linişte şi pace şi vă veţi putea reîncărca bateriile.
Seara târziu, câteva ştiri despre o persoană influentă pe care o cunoaşteţi vă vor ajunge la ureche, iar aceeastă veste vă va umple de fericire, dat fiind faptul că veţi avea ocazia să colaboraţi.

Leu
Leul primeşte în această zi, nenumărate complimente din partea persoanelor de sex opus. Oamenii vă vor zâmbi şi vă vor aduce cuvinte de laudă, fără să fi făcut ceva în mod special, aşa că buna dispoziţie vă va cuprinde imediat.
Spre finalul zilei aveţi ocazia să faceţi o achiziţie importantă, la care v-aţi gândit mult timp şi pentru care aţi strâns o sumă importantă de bani.
De asemenea, veţi ieşi la o întâlnire de afaceri cu o persoană care se va dovedi un izvor imens de idei strălucite legate de partea financiară.

Fecioară
Fecioara are parte de o zi liniştită, fără evenimente de mare amploare în viaţa lor. La serviciu vă veţi rezolva sarcinile fără ajutor din partea colegilor, dar veţi obţine rezultate favorabile, care vor atrage atenţia superiorilor voştri într-un sens pozitiv.
Seara, veţi petrece câteva ore în compania unui prieten care vă va face o vizită surpriză, iar înainte de culcare, veţi înlătura toată monotonia zilei, citind o carte foarte interesantă, pe care aţi cumpărat-o recent,d ar nu aţi avut destul timp să o răsfoiţi.

Balanţă
Balanţele vor avea o zi foarte aglomerată şi vor vorbi non-stop. Conversaţiile numeroase vor fi totuşi constructive şi vă vor ajuta.
Evitaţi să împărtăşiţi informaţii despre persoane care nu sunt de faţă. Astrele vă recomandă, astăzi, să fiţi moderaţi în ceea ce priveşte mâncarea.
Există o şansă ca, spre seară, să ajungeţi într-un loc în care să puteţi mânca tot ce vă doriţi. Încercaţi să vă abţineţi de la a mânca tot ce se poate pentru că vă puteţi îmbolnăvi.

Scorpion
Scorpionii vor fi, astăzi, extrem de obosiţi. De asemenea, veţi avea parte de compania neplăcută a unei persoane. Această persoană vă va urmări pe parcursul întregii zile, vă va agasa cu o mulţime de întrebări şi chiar se va băga în viaţa voastră amoroasă.
Fiţi smart şi încercaţi să găsiţi ocazia perfectă pentru a scăpa de această persoană. Totuşi, astăzi veţi avea parte şi de o experienţă pozitivă: vă veţi cumpăra un obiect pe care îl doriţi de mult timp.

Săgetător
În general, Săgetătorii vor fi mulţumiţi de tot ce se va întâmpla astăzi. Veţi fi satisfăcuţi atât din punct de vedere profesional, cât şi din punct de vedere familial.
Toate persoanele cu care vă veţi întâlni astăzi vă vor aprecia opiniile. Vă veţi trezi într-un rol de lider, iar acest lucru vă va aduce o satisfacţie deosebită.
Totuşi, trebuie să gândiţi înainte de a acţiona sau a conduce pentru ca totul să vă iasă exact aşa cum vă aşteptaţi.

Capricorn
Astăzi, Capricornii riscă să piardă un obiect extrem de valoros din punct de vedere sentimental. Este puțin probabil ca ceva să poată compensa această pierdere.
Asta nu înseamnă că odată cu pierderea obiectului, vor pierde şi semnificaţia lui. Capricornii vor mai păstra sentimentele pe care le reprezintă obiectul pierdut.
Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să-şi canalizeze atenţia către alte lucruri. Pot pune la punct cu succes un plan profesional sau pot găsi o nouă sursă de venit.

Vărsător
Vărsătorii nu se vor putea concentra la ceea ce au de făcut. Ar fi de mare ajutor dacă şi-ar face un plan, un calendar clar pentru această zi.
Trebuie să evite orice lucru care cere atenţie şi concentrare. Asta până când Vărsătorii revin la starea lor normală.
Sfatul astrelor pentru aceşti nativi este să se relaxeze, să se odihnească. Numai aşa îşi vor reveni la capacitatea normală de lucru.

Peşti
Astăzi, Peştii riscă să se piardă în detalii analizând starea de spirit a altora. Aceşti nativi pot realiza ceva astăzi doar dacă îşi setează un obiectiv.
Cineva ar putea încerca să le distragă Peştilor atenţia, doar ca să fie prinşi cu garda jos. Sfatul astrelor pentru Peşti este să rămână alerţi şi cu ochii în patru!

Autor: clickpentrufemei.ro
13.09.2018 Caleidoscop
1017
0

Comentarii 0