Sursa imagine: ipn.md

Oazu Nantoi: Țara în care sunt votați „dodonii” este condamnată

Analistul politic Oazu Nantoi susține că statalitatea Republicii Moldova a intrat într-un proces de degradare evidentă din momentul în care guvernanții i-au trădat pe alegătorii care au susținut parcursul european. Această trădare a accelerat exodul celor care nu acceptă realitățile sufocante din Moldova și, respectiv, zi de zi se reduce numărul celor care au nevoie de Republica Moldova în calitate de stat de drept democratic.

„Țara în care sunt votați „dodonii” este condamnată”, a spus Oazu Nantoi. Opinia a fost exprimată în contextul solicitării IPN să puncteze cele mai relevante evenimente sau acțiuni care au consolidat sau, dimpotrivă, au prejudiciat valorile democrației, independenței și statului de drept, de la precedenta aniversare a independenței Republicii Moldova.
 
„Dacă cetățenii Republicii Moldova nu se vor opune, atunci în situația când nici UE, nici SUA și nici NATO n-au interese legate de acest teritoriul fără cetățeni, va veni izolarea internațională și „redeschiderea” spre „lucoarea de la Răsărit”. În rest, sper ca lumea să rămână satisfăcută de concertele din 27 august, plătite de Plahotniuc, Dodon și Șor”, spune Oazu Nantoi.
 
Potrivit analistului, Republica Moldova se transformă vertiginos într-un teritoriu în care „principiile și valorile” lumii interlope domină pe ambele maluri ale Nistrului.
Autor: IPN
28.08.2018 Opinii
2347
0

Comentarii 1

  • Maria:

    Dodonizarea capata mai multe conotatii. Dsigur, negative. Si Daca cunoscutul sciitor N. Dabija e fericit sa fie decorat de actuala putere, ce sa mai spunem de dodonii clasici, care fosnesc la noi peste tot ca furnicile? Ca unele personalitati participa la acest proces atat de nociv la noi.

    28.08.2018 18:13