Sursa imagine:

Năstase nu mai riscă! De frica protestatarilor, organizează conferinţe de presă pe furiş, doar pentru mass-media de curte

După ce conferința de presă, organizată ieri pentru presa partid, de către exponenții așa-zisei mișcări de rezistență ACUM, a fost un adevărat fiasco, Andrei Năstase nu a mai riscat astăzi. Liderul PPDA a adunat ziariştii de curte pe furiş, la sediul Platformei DA, fără să emită o invitaţie pentru întreaga mass-media.
 
Amintim că, ieri, Andrei Năstase a dat bir cu fugiții în fața unui grup de pensionari, care îşi manifestau indignarea față de inițiativa închiderii magazinelor sociale, prin intermediul unei inițiative fracțiunii parlamentare a PLDM.

În cele din urmă, Andrei Năstase, însoțit de vicepreședintele PLDM, Ion Terguță și vicepreședintele PAS, Igor Grosu, au părăsit sala de conferințe de la IPN și s-au refugiat în sediul Institutului de Politici Publice, organizație neguvernamentală, care se pretinde independentă și imparțială. Acest fapt a stârnit nemulțumirea protestatarii. «Nu vor să discute cu oamenii, nu vor să ne asculte durerile», au spus oamenii.

Autor: SV
18.07.2018 Actual
1094
0

Comentarii 3

 • Buga:

  Omnul acesta se teme și de umbra lui, atât el cât și Maia Sandu umblă cu paza lui Filat, nici nu ne dăm seama a cui interese apără.

  18.07.2018 13:17
 • Vadim:

  In curand ii va fi frica si de umbra sa daca va inrai lumea cu propunerile lui prostesti!

  18.07.2018 15:21
 • Dorin:

  E timpul trompetarilor sasi stringa valiza si sa o sterpeleasca din tara alt fel o sa ii ea lumea in furci pe ei pentru prosteala ce o fac in multime.

  18.07.2018 16:47