Sursa imagine: border.gov.md

Noul atașat FBI în cadrul Ambasadei SUA, în vizită la Poliția de Frontieră

Șeful Poliției de Frontieră, Fredolin Lecari, l-a primit ieri, 11 iulie a.c., în vizită de prezentare la debut de mandat pe David M. Varner, atașat FBI cu sediul la București din cadrul Ambasadei SUA, responsabil pentru Republica Moldova.
 
Cu prilejul întrevederii, cele două părţi au subliniat voinţa fermă de a identifica modalităţi concrete de dinamizare a relaţiilor bilaterale în multiple domenii de activitate frontalieră şi de a valorifica acțiunile comune, inițiate în scopul generării de realizări pe segmentul de prevenire și combatere a criminalității transfrontaliere.
 
 
Șeful Poliției de Frontieră a exprimat convingerea că suportul consistent acordat de partenerii americani în dezvoltarea instituțională va avea o continuitate atât la nivel înalt, cât şi de lucru. În acest context, au fost trecute în revistă rezultatele ultimelor activități comune, unde Poliția de Frontieră a beneficiat de asistență în sporirea capacităților profesionale, dotare cu echipament special și schimb de bune practici în sporirea nivelului de securitate la frontieră. Totodată, interlocutorii au stabilit contactele oficiale bilaterale avute în vedere pentru perioada următoare.
 
În finalul discuțiilor, Fredolin Lecari a urat succes noului atașat FBI în cadrul Ambasadei SUA în exercitarea mandatului său și a dat asigurări de susținere în acest sens.
Autor: HotNews
12.07.2018 Actual
1080
0

Comentarii 0