Sursa imagine: clickpentrufemei.ro

Energie într-un pahar

Ai nevoie de energie pentru a face față provocărilor de zi cu zi. Stresul, problemele, termenele limită, toate își pun amprenta asupra stării tale și fără energia necesară nu poți să dai randament. Pentru că a venit vara, organismul are și mai mare nevoie de vitamine. Îți poți prepara singură, acasă, sucuri bogate în vitamine și nutrienți.

1. Citricele
Citricile conțin o excelentă sursă de vitamina C. De asemenea, minerale esențiale precum potasiu si calciu. Acestea se găsesc în portocale, lămâi, grepfrut și mandarine. Prepară-ți sucuri proaspete din aceste fructe și vei avea aportul necesar de vitamine.

2. Apa de cocos
Cu un gust răcoritor, apa de cocos aduce cantitatea necesară de potasiu de care ai nevoie pentru funcționarea corectă a organismului. Este cunoscută și pentru un bogat conținut de cupru, zinc, fier si acid folic. O poți savura oricând, în zilele călduroase de vară.

3. Sucul de morcovi
Morcovii au un conținut ridicat de beta-caroten, antioxidant care ajută la oxigenarea sângelui, creierului. De asemenea, morcovii ajută la creșterea imunității și la reducerea colesterolului. Consumul de suc de morcovi te va ajuta să îți recapeți tonusul, să scapi de oboseala de peste zi și implicit, să fii mai energică.

Învață să ai grijă de tine și să îți recapeți energia și pofta de viață, oferindu-i corpului tău sursele necesare de vitamine.

Autor: clickpentrufemei.ro
14.06.2018 Caleidoscop
861
0

Comentarii 0