Sursa imagine: Facebook

Năstase cu Ceban "se jucau" la ProTV, Silvia Radu - cu copiii într-o curte

Ar fi trebuit să fie trei, dar "la întâlnire" au venit doar doi. Ion Ceban, candidatul PSRM la funcția de primar al municipiului Chișinău și Andrei Năstase, candidatul comun al PPDA și PAS, au fost invitații emisiunii "Vreau să fiu primar" de la ProTV.

A fost invitată și Silvia Radu, dar, ca aproape de fiecare dată, aceasta nu a dat curs invitației în cadrul dezbaterilor televizate, preferând, în schimb, să se joace cu copiii într-o curte.

Dezamăgiți de absența Silviei Radu, cei doi candidați și-au început prestația televizată cu acuze în adresa ei legate de salariul de 400 mii lei de la Union Fenosa. Abia mai apoi au trecut la atacuri reciproce.

Imediat după încheierea emisiunii la care au participat doar cei doi, Silvia Radu a făcut o postare pe Facebook, la care a atașat poze făcute într-o curte de la Buiucani, însoțite de comentariul: "Un loc de care locuitorii orașului se vor bucura cu siguranță mai mult decât să-i vadă pe Ceban și Năstase cum se maimuțăresc la televiziune, cum spun minciuni și populisme."

Autor: deschide.md
17.05.2018 Actual
470
0

Comentarii 0