Sursa imagine: fb.com

Renato Usatîi va pleca din politică, dacă pierde alegerile din Bălți

Dacă reprezentanții Partidului Politic Partidul Nostru pierd alegerile din Bălți, liderul formațiunii, Renato Usatîi, va pleca din politica moldovenească. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la postul de televiziune TV8, transmite IPN.
 
Liderul PPPN susține că actualmente ratingul formațiunii politice pe care o conduce este cu mult mai mare decât al altor partide și dacă va pierde alegerile, înseamnă că scrutinul nu a fost unul corect. De asemenea, Renato Usatîi consideră că la momentul actual candidatul Nicolai Grigorișin are mari șanse să câștige din primul tur alegerile noi din municipiul Bălți. Aceasta dacă va fi lăsat până la urmă în cursa electorală. Renato Usatîi nu exclude că acesta ar putea fi exclus pe ultima sută de metri din campania electorală.
 
În ceea ce privește scrutinul din capitală, Renato Usatîi îndeamnă locuitorii Chișinăului să voteze pentru oricine dintre candidați cu excepția celor ai Partidului Socialiștilor și Partidului Democrat.
Autor: IPN
17.05.2018 Actual
509
0

Comentarii 3

 • miroslav:

  am mai auzit-o, si precum n-a plecat dupa prezidentiale - n-o sa plece nici acuma... sper ca cu timpul animala sa fie adus acasa si bagat la duba!

  17.05.2018 09:22
 • realist:

  Sa-i zicem de pe acum adio. La cat de tare si-a batut el joc de acel oras, nu cred ca se mai gaseste vreun prost sa-l voteze

  17.05.2018 09:56
 • Eugen:

  Usatii e balabol, clar ca nu va pleca el. In orice caz, Usatii a spus ca va boicota alegerile parlamentare si nu va candida.

  17.05.2018 11:34