Sursa imagine: politics.md

Blogger, despre echipa de la Jurnal TV, trimisă de Andrei Năstase să o spioneze pe Silvia Radu: ”Asta îmi amintește de Filat. Acela tot avea așa apucături cu oamenii care, credea el, îl trădează sau au alte interese”

Liderul PPDA, Andrei Năstase, și trustul Jurnal TV, pe care îl controlează, folosesc aceleași metode urâte, ca și fostul premier Vlad Filat, condamnat pentru corupție. La această concluzie a sjuns bloggerul Eugen Luchianiuc, după publicarea informațiilor despre filarea casei candidatului independent la funcția de primar al Capitlei, Silvia Radu.

”Frumos, nu? Filaj din partea celor care se numesc jurnaliști și care ar trebui să fie, în momente când sunt trimiși la ”operațiuni speciale”, să se facă nevăzuți. Asta îmi amintește de Filat. Acela tot avea așa apucături cu oamenii care, credea el, îl trădează sau au alte interese. Le trimitea gardieni la porți ca să-i urmărească sau să-i preseze. Ei, țopii și cu tot #neDA-ul lor, folosesc mijloace KGBiste și zic că sunt europeni. Ei, țopii și cu tot #neDA-ul lor, sunt mai răi de gură ca toată presa din Moldova”, a postat Eugen Luchianiuc, pe blogul său.

Amintim că o echipă de filmare a postului de televiziune Jurnal TV stă de gardă în fața casei candidatului independent la funcția de primar al Capitalei, Silvia Radu. Aceasta a tratat, însă, cu ironie situația și îi mulțumește liderului PPDA, Andrei Năstase, care face legea la acest canal, pentru faptul că ”o păzește ca pe ochii din cap”.

”Năstase mă păzește ca pe ochii din cap! De câteva zile candidatul Năstase (prin intermediul presei „independente” Jurnal TV) îmi pune permanent o echipă de filmare în fața porții, parcată ilegal, desigur. El crede că mă hărțuiește, dar eu cred că mă păzește”, a postat Silvia Radu, pe Facebook.

Autor: democracy.md
16.05.2018 Actual
579
0

Comentarii 3

 • Adevarul:

  Sa ajuns deja sa te urmareasca niste indivizi 24/24, asta e pzd.

  16.05.2018 21:27
 • Vova:

  Bre câți bărbați sar în capul unei femei, Munteanu, Năstase, Ceban, le tremură fursta sau ce dracu? Parcă se cred puternici și învingători?

  16.05.2018 21:42
 • andrei:

  Niște lași sunt toți!!! important ca oamenii să vadă cine sunt aici niște cîini ce fac orice dacă stăpânii Țopa comandă!

  16.05.2018 22:13