Sursa imagine: border.gov.md

Nuntă la graniță! O polițistă de frontieră din R. Moldova și un polițist de frontieră din România și-au unit destinele

Și-au unit destinele: EA – agent principal Mihaela Hăbășescu, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Costești și EL – agent-șef adjunct Vlad Marosac, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Stânca.

Dragostea celor doi a prins contur chiar de la prima vedere. S-au cunoscut acum doi ani, în data de 19 aprilie, ambii fiind parte a unei întâlniri de serviciu. De atunci sunt fericiți, îndrăgostiți și cu dorința de a forma o familie exemplu pentru multe generații.
 
 
Joi, 19 aprilie, la primăria Botoșani, cei doi și-au jurat credință și iubire veșnică în fața ofițerului stării civile și în prezența celor mai apropiați. Evenimentul a fost unul special, întrucât ambii polițiști de frontieră au ales să poarte uniformă.
 
 
Mireasa, agent principal Mihaela Hăbășescu, în vârstă de 24 de ani, activează în Poliția de Frontieră din anul 2014, în funcția de subofițer superior al unității control al frontierei al SPF Costești al Direcției regionale Nord. Tânăra este de baștină din satul Corlăteni, raionul Râșcani, și este absolventă a Colegiului Național al Poliției de Frontieră din Ungheni.
 
Autor: HotNews
19.04.2018 Istorii din MD
17029
0

Comentarii 0