Sursa imagine: politia.md

Un nou proiect de combatere a traficului de ființe umane

Inspectoratul General al Poliției în cooperare cu Centrul Internaţional pentru Dezvoltarea Politicilor de Migraţie din cadrul Parteneriatul de Mobilitate UE – Moldova a implementat un nou proiect de consolidare a capacităților R. Moldova de combatere a traficului de ființe umane.
 
Scopul proiectului este de a contribui la consolidarea politicilor de planificare din R. Moldova în domeniul traficului de ființe umane, creșterea implicării altor actori naționali în identificarea victimelor traficului de persoane, precum și cooperarea internațională în combaterea acestui flagel.
 
Beneficiarii acestui proiect sunt reprezentanții Ministerelor de Interne din Letonia, Lituania și R. Moldova. Durata proiectului este de 8 luni și are o valoare de 189.302 de euro.
 
Traficul de fiinţe umane rămâne a fi o formă a sclaviei moderne, a cărei extindere nu cunoaşte frontiere, care continuă să atenteze la drepturile şi valorile societăţii, constituind un domeniu important al politicii internaţionale şi europene, se arată într-un comunicat al Poliției.
Autor: HotNews
Sursa: politia.md
14.03.2018 Actual
552
0

Comentarii 0