Sursa imagine: Ziarul National

De ce a acceptat funcția de ministru al Justiției și cine i-a făcut OFERTA? Prima DECLARAȚIE a Victoriei Iftodi

Judecătoarea Curții Constituționale, Victoria Iftodi, susține că acceptă funcția de ministru al Justiției, loc rămas vacant după demisia lui Alexandru Tănase, chiar dacă e conștientă că va fi „un mandat dificil”.

Contactată de Ziarul NAȚIONAL, Victoria Iftodi a declarat că ieri a fost telefonată și invitată la ședința de astăzi a Biroului Permanent al Partidului Democrat (PD).

„Anume la ședință mi s-a propus această funcție. Această propunere a fost făcută de prim-ministrul Pavel Filip, iar eu am acceptat-o”, a precizat sursa citată.

Judecătoarea Curții Constituționale recunoaște că are în față un mandat dificil. „Știu că este un mandat dificil, problemele din sistem îmi sunt foarte cunoscute, pentru că provin din acest sistem. Pe mulți dintre cei care lucrează în Ministerul Justiției îi cunosc de ani buni și sunt convinsă că vom face din nou o echipă bună. Cunosc foarte bine și lista de priorități a Guvernului pentru 2018 în acest domeniu și sunt total de acord cu ele”, a punctat Victoria Iftodi.

Viitoarea ministră este convinsă că va avea o relație foarte bună cu partenerii externi. „Sunt convinsă că voi avea o relație foarte bună cu partenerii de dezvoltare, care ne sprijină în reforma justiției și pe baza experienței pe care acumulat-o în calitate de ambasador”, a conchis sursa citată.
 

Autor: ziarulnational.md
13.03.2018 Actual
815
0

Comentarii 0