Sursa imagine: paleovegeo.com

Puterile ascunse ale fiecărei zodii

Fiecare semn zodiacal se deosebeşte printr-o serie de trăsături specifice. Printre acestea, se numără şi anumite puteri speciale, care îi ajută pe nativi să treacă cu brio de orice încurcătură. Află care sunt puterile tale!

Berbec
Ai fost înzestrată cu multă putere de muncă, ambiţie şi determinare, de aceea vei reuşi în viaţă cam tot ce îţi propui. De asemenea, eşti extrem de competitivă şi nu te sperie confruntările. Poţi deveni agresivă când simţi că ai de-a face cu o nedreptate. Totodată, eşti încrezătoare şi optimistă în privinţa viitorului.

Taur
Eşti o persoană emoţională, care ştie să îşi exteriorizeze sentimentele, fără să dea greş. Îţi plac lucrurile bine făcute şi te asiguri întotdeauna că ţi-ai dat interesul în totalitate pentru înfăptuirea lor. Când simţi că ceva nu e în regulă cu viaţa ta, preferi să iei atitudine şi să schimbi lucrurile, chiar şi împotriva curentului.

Gemeni
Te poţi lăuda cu o flexibilitate mental fabuloasă, care te ajută să te adaptezi cu uşurinţă situaţiilor stresante. Dinamică şi cu simţul umorului, îţi place să îţi trăieşti viaţa la maximum, fără prea multe regrete. Înveţi repede lucruri noi, iar discuţiile inteligente cu prietenii te stimulează.

Rac
Intuitivă şi sensibilă, puterea ta stă în capacitatea ta de a iubi. Chiar dacă îţi este frică să nu fii rănită, îţi pui inima pe tavă şi te laşi pradă celor mai frumoase sentimente, pe care le trăieşti cu mult mai mult faţă de celelalte persoane. Oriunde ai merge, creezi o atmosferă de vis în preajma ta!

Leu
Generoasă şi loială, te-ai născut să îi ajuţi pe cei din jur şi să îi conduci. Se spune despre tine că eşti o persoană foarte puternică, o femeie care va avea succes fără să aştepte ajutor din partea nimănui. Practic, îţi place să fii independentă şi să deţii controlul.

Fecioară
Muncitoare şi respectuoasă, ai puterea de a depăşi obstacolele vieţii şi de a te reinventa. Pe plan profesional, te bucuri de cele mai mari reuşite, însă nu acelaşi lucru se poate spune şi despre viaţa personală. Din pricina faptului că analizezi prea mult, poţi fi dezamăgită cu uşurinţă.

Balanţă
Eşti o persoană justiţiară, raţională, care e mereu în căutarea binelui şi a adevărului suprem. Oamenii te apreciază pentru dorinţa ta de a face bine şi de a protesta când vine vorba de nedreptăţi în societate. Elegantă şi sofisticată, ai o aură pozitivă, care se observă mai ales din zâmbet.

Scorpion
Ai o putere de a vindeca sufletele oamenilor şi asta pentru că ai răbdare şi ştii să îi asculţi pe fiecare în parte. Îţi place să împărtăşeşti din opiniile tale şi să îi înveţi pe semeni ce este sensul vieţii. Chiar dacă pare filosofic, gândul tău este unul idealist, de a trăi fără regrete.

Săgetător
Optimistă şi misterioasă, eşti o persoană jovială, lângă care nu ai cum să nu te simţi bine. Îţi place să te împrieteneşti cu toţi şi să îţi testezi propriile limite. De asemenea, nu faci rabat de la distracţie şi voie bună, semn că nimeni nu se va plictisi lângă tine.

Capricorn
Puterea ta de concentrare face diferenţa între tine şi celelalte persoane. Eşti o fiinţă atât de ambiţioasă şi sârguincioasă, încât nu ai cum să nu reuşeşti în faţa tuturor, ba chiar să faci performanţă. Câteodată, eşti în stare să te sacrifice mult prea mult pentru cei din jur.

Vărsător
Faptul că îndrăzneşti să vezi dincolo de orizont este pentru tine o super putere. Ai mereu o gândire diferită faţă de a celorlalţi, motiv pentru care te faci remarcată cu uşurinţă. Ai ceva special şi trebuie să recunoşti că şi tu simţi acelaşi lucru.

Peşti
Îţi foloseşti puterea imaginaţiei pentru a trece peste toate obstacolele din viaţă şi ai capacitatea de a construi o lume numai pentru tine. Ştii cum să faci faţă criticilor şi ai tendinţa să te canalizezi mai mult pe spirit, mai puţin pe partea lumească.

Autor: clickpentrufemei.ro
13.03.2018 Caleidoscop
794
0

Comentarii 0