Animă..., adică anomalii din politica moldavă...

* CASSANDRELE POLITICII AUTOHTONE. Ghimpu înainte de referendum: “Voronin va suferi cea mai mare înfrângere de până acum” (de parcă lumea ar avea numai asta în cap când merge la plebiscit). Voronin la revenirea în Parlament: “Am venit să batem ultimul cui în AIE” (şi ăsta e într-o minte cu Ghimpu).

* O nouă specialitate la Piaţa Centrală: piersici bâhliţi. Fructele sunt alterate în proporţie de 60-70 la sută şi costă numai 5 lei kg, spre deosebire de cele obişnuite, care costă de 5 ori mai mult.

* După referendum, politicienii şi analiştii lor împart electoratul în două tabere (ca să fie mai simplu de calculat şi analizat): a) comuniştii – cei care au boicotat referendumul şi b) democraţi ori liberali – cei care au participat la referendum.

* Lupu în “Codru”. Lupu, folosindu-se de labele sale păroase şi colţii săi ascuţiţi, blochează toate proiectele de reformă, rapoartele pe mafia silvicolă şi lobează cât îl ţine gâtlejul şi cât îi ziua de mare.

* Mihai Ghimpu se laudă că a reuşit să ia un autograf de la un jucător al selecţionatei RM la fotbal, pe care o admiră foarte mult, şi că a pozat alături de macheta lui Saakaşvili.

* Vlad Filat construieşte coliba câinelui sinistrat pe care l-a salvat din valurile învolburate la Nemţeni.

* CULMEA STUPIDITĂŢII. Comuniştii se laudă c-au învins la referendum. E ca şi gagica care s-a autoproclamat prezicătoare după ce a afirmat că fiecare om care se trezeşte dimineaţa nu iese din casă până nu-şi uşurează vezica.

* Or. Bălţi (capitala Nordului) a semnat un acord de prietenie şi cooperare cu cartierul Botanica – capitala de Est a Chişinăului. Săptămâna viitoare, Bălţi-ul preconizează se semneze un acord similar cu piaţa “Ptichka” – capitala pieţelor din sectorul Centru al Chişinăului.

Autor: Blogul foo-tay
Sursa: footay.wordpress.com
09.09.2010 Opinii
3021
0

Comentarii 1

  • Vasile Sulă:

    :)))))))

    09.09.2010 23:45