Sursa imagine: hepta.ro

Boris Johnson: Oprirea procesului de ieşire din UE ar fi o greşeală dezastruoasă pentru Marea Britanie, care ar duce la sentimente de trădare

Oprirea şi inversarea procesului de ieşire din Uniunea Europeană ar fi "greşeală dezastruoasă", a precizat Boris Johnson, ministrul de Externe al Marii Britanii, care va susţine miercuri un discurs pe tema Brexit, relatează site-ul cotidianului The Independent.

Potrivit unor extrase din discursul pe care Johnson îl va susţine miercuri, ministrul de Externe de la Londra afirmă că organizarea unui nou referendum pe tema apartenenţei Marii Britanii la UE ar provoca un ”sentiment de trădare”.

”Cred că ar fi o greşeală dezastruoasă care ar duce la sentimente de trădare. Nu putem şi nu vom lăsa asta să se întâmple. (…) Nu este suficient să le spunem celor care s-au opus ieşirii Marii Britanii din UE că au pierdut şi că trebuie să treacă peste. Trebuie să acceptăm că ei sunt mânaţi de sentimente nobile, de un simţ real al solidarităţii cu vecinii europeni şi de dorinţa ca Marea Britanie să reuşească”, susţine Boris Johnson.

Autor: mediafax.ro
14.02.2018 Actual
337
0

Comentarii 0