Sursa imagine: pexels.com

Trucuri de frumuseţe pentru un machiaj demn de perfecţiune

În zilele noastre, întâlnim din ce în ce mai des femei cu pomeţi perfecţi, buze conturate şi o privire intensă. Dacă te întrebi cum poţi obţine şi tu un machiaj fără cusur, află mai jos câteva mici trucuri!

Cunoaşte-ţi pielea înainte de a o farda
Toată lumea are un tip şi un ton diferit de piele, aşa că este foarte important să îţi cunoşti nuanţa tenului. Cu cât o vei cunoaşte mai bine, cu atât vei reuşi să îţi găseşti baza de machiaj şi fondul de ten potrivite. Când încerci produsele cosmetice, asigură-te că ai lumina potrivită, de preferat cea naturală şi le testezi direct pe claviculă.

Foloseşte un bronzer
Dacă ai tenul foarte deschis, poţi să foloseşti un bronzer într-o nuanţă sidefată, care să îţi accentueze pomeţii. Aplică-l din lateral până aproape de frunte cu ajutorul unei pensule mari. Nu numai că vei arăta ca şi cum ai fost câteva zile la plajă, dar pielea ta va căpăta un luciu şi o textură deosebită.

Nu uita de blush
Pentru obraji trandafirii, foloseşte un fard de obraz în nuanţe discrete precum roz pudră sau piersică. Fardul de obraz îţi va pune în evidenţă tenul şi te va ajuta să creezi un contrast plăcut cu buzele şi ochii.

Corectorul nu trebuie să lipsească
Cunoscut pentru rolul său de a acoperi cearcănele inestetice, corectorul de ochi este un instrument de machiaj cu care poţi face minuni. Nu uita să îl aplici pe toată suprafaţa zonei încercănate şi să masezi uşor cu buricele degetelor.

Nicio zi fără rimel
Pentru a arăta cât mai naturală, nu ai nevoie de farduri de pleoape sau extensii de gene, ci doar de un rimel bun. Investeşte într-un produs de calitate, cu periuţa groasă, cu ajutorul căruia să îţi formezi ochi de felină.

Rujul te salvează
Pentru ca machiajul să fie complet, foloseşte un ruj mat într-o nuanţă care îţi place, dar care te şi avantajează sau un luciu de buze cu particule iluminatoare. În acest fel, vei reuşi să dai volum buzelor tale şi să te evidenţiezi graţie machiajului. La final, fixează machiajul cu apă termală!

Autor: clickpentrufemei.ro
12.01.2018 Caleidoscop
627
0

Comentarii 0