Sursa imagine: basarabia.md

Stop fals! Cheianu și Durbală nu sunt cercetați de DIICOT în România pentru pedofilie, în urma denunțului lui ”Pisateli”

Informațiile apărute în presă, precum că Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism ar fi deschis un dosar penal pe numele jurnaliștilor Anatol Durbală și Constantin  pentru pedofilie este un fals. Instituția nu a inițiat urmăriri penale după ce interlopul Vanea Pisateli i-a învinuit pe cei doi de pedofilie, în cadrul unui interviu pentru portalul de investigații Zeppelin.md
 
Anterior în presa de la Chișinău au apărut informații privind o ordonanță semnată de procurorul român Eugenia Niculescu, care a dispus începerea urmăririi penale în urma unei sesizări depuse de Ion Druță (Vanea Pisateli) ieri, 13 noiembrie 2017.
 
„Ion Druță precizează că toate aceste acţiuni de pedofilie au fost realizate prin intermediul unor cetățeni de la București, determinați de către Constantin Cheianu, care şi-a exercitat influenţa sexuală asupra a doi minori din România în cursul lunii august 2017, când Cheianu se află în concediu împreună cu Durbală într-un hotel din Constanța”, se spunea în ordonanța procurorilor, citată de presa moldovenească.

Autor: Ion Vasilos
14.11.2017 Actual
1352
0

Comentarii 2

  • Teodor:

    Ei se fu* unul pe altul in sens direct. Pe Cheianu l-a parasit si sotia din acest motiv.

    14.11.2017 16:59
  • Gurău:

    Ei cine a spus asta? Terebuie să fie tras la răspundere.

    14.11.2017 17:34