Sursa imagine: youtube.com

VIDEO. Jurnal TV, prins cu minciuna. Vezi cum a trucat delcarațiile lui Gorbunțov ca să-l spele de crimă pe Renato Usatîi

Postul JurnalTV, deținut de oligarhul fugar Victor Țopa, a difuzat în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” secvențe dintr-un interviu cu omul de afaceri Gherman Gorbunțov, pe care le-a trucat ca să obțină mesajul dorit. Și anume că nu Renato Usatîi este comanditarul atacului asupra lui Gorbunțov.

Falsul a fost demascat de bloggerul Veaceslav Balacci, care a publicat pe bloggul său varianta trucată de Jurnal TV a declarației lui Gorbunțov, dar și originalul.

Astfel, în secvențele falsificate de postul TV controlat de Țopa rezultă că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar sta în spatele tentativei de asasinat. În realitate, în interviul original, Gorbunțov vorbeș
te clar că îl are în vedere pe Usatîi.

Bloggerul consideră că, astfel, Jurnal TV execută comanda lui Renato Usatîii, care vrea să scape de acuzația că l-a tocmit pe killerul Vitalie Proca să-l execute pe Gorbunțov, pentru care este căutat prin Interpol.
 
„Vezi trucul de montaj prin care Jurnal TV încearcă să-l spele pe Renato Usatîi și să arunce vina pentru comandarea tentativei de omor asupra lui Gherman Gorbunțov pe altcineva! Tare disperați băieții… Vizionare plăcută!”, a scris pe blogul său Veaceslav Balacci.
 
Reamintim că mai multe jurnaliști și analiști politici și-au expus dubiile privind autenticitatea istoriei povestite de killerul Proca în interviul pentru Jurnal TV, care l-a numit pe Vlad Plahotniuc comanditar al crimei.

Autor: SV
08.11.2017 Actual
1183
0

Comentarii 3

 • Teodor:

  Dupa cum manipuleaza JurnalTV, aceasta data e un fleac pe linga restul.

  08.11.2017 15:45
 • Gurău:

  Banii nu miroase, presupun că pentru acest material făcut de Jurnal TV ai primit niște milioane de lei.

  08.11.2017 16:02
 • Maria:

  Emisiunea aceasta nu a fost credibila pentru multe persoane care si-au dat seama cum a fost procesul acesta, prin minciuni si bani in vint nu poti sa dai credibilitate unor lucruri care defapt nu exista.

  08.11.2017 16:29