Sursa imagine: gandrabur.net

Opinie. Oamenii lui Platon și Filat au ieșit în stradă, alături de Maia Sandu, să caute banii furați de la BEM

Avocatul raiderului nr.1 în CSI, precum și soacra asasinului angajat de Renato Usatîi au ieșit ieri alături de Maia Sandu și Andrei Năstase în căutarea miliardului furat.

Bloggerul Corneliu Grandrabur a publicat mai multe poze care confirmă acest lucru. Mai mult, el afirmă că avocatul avea misiunea de a verifica prezența la manifestație a protestatarilor plătiți din banii patronului său, condamnatul Veaceslav Platon, din banii furați de la Banca de Economii.

” În partea ce ține de soacra asasinului angajat și plătit de Renato Usatîi, țin să amintesc despre atentatul asupra lui Gorbunțov, bancherul împușcat aproape mortal de Vitalie Proca. Și în acest caz, soacra asasinului a venit întru susținerea poziției lui Renato, una egală cu poziția Maiei Sandu”, continu Gandrabur.

În opinia lui, ”ieșirea acestor doi nu este deloc întâmplătoare. Or se știe că Platon și Filat finanțează în continuare așa-zisa opoziție de la Chișinău, iar Maia Sandu este principalul actor pus în joc alături de Andrei Nastase – actorul Țopilor. Acest fapt este demonstrat inclusiv și prin implicarea Nataliei Morari în promovarea intensă a liderului PAS. Doar se știe că Morari a beneficiat de cel puțin 8 milioane de lei din contul BEM, bani virați de Veaceslav Platon în scopuri propagandistice”, mai scrie bloggerul.

Concluzia la care ajunge Gandrabur este că ”Maia Sandu este întreținută direct și indirect de către grupurile criminale aflate în spatele jafului de la Banca de Economii”. În acest sens, par cinice apelurile ei ce țin de urgentarea anchetei în cazul furtului din sistemul bancar. ”Filat și Platon au fost condamnați anume pentru jefuirea BEM. Mai urmează și alte condamnări. Dar este deja prea de tot când oamenii acestora ies în stradă și caută miliardul. E trist”, concluzionează Corneliu Gandrabur.

Autor: SV
Sursa: gandrabur.net
18.09.2017 Opinii
863
0

Comentarii 2

  • Rustin:

    Și de ce nu miră acest fapt. Cei ce cândva au fost raideri, criminali, etc. acum se numesc opoziție...

    18.09.2017 14:57
  • Alexei:

    Din banii BEM si sunt organizate aceste proteste, pentru nimeni asta deja nu-i o noutate.

    18.09.2017 15:57