Sursa imagine: jurnal.md

Andrei Năstase se gândește la alegerile pentru primăria capitalei: „Am putea veni cu propriul candidat”

Președintele Partidului „Platforma Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, a comentat referendumul pentru revocarea din funcție a lui Dorin Chirtoacă. Potrivit lui Năstase, formațiunea sa ar putea veni cu un candidat propriu pentru primăria capitalei. Mai mult, el afirmă că edilul suspendat, Dorin Chirtoacă, ar fi putut face mai multe în cele 3 mandate pe care le-a deținut, dar și ar trebui să iasă la raport în fața cetățenilor și să-și recunoască vina pentru toate greșelile făcute.

”În trei mandate Dorin Chirtoacă ar fi fost în stare să facă mult mai multe. Platforma Dreptate și Adevăr poate veni cu un candidat susținut și de alte forțe politice, cu un candidat integru”, a spus Năstase.

„Fiecare cetățean are dreptul de a decide pro sau contra participării la acest referendum. Eu trăiesc în această opie și cunosc problemele din municipiu. Chirtoacă ar trebui să vină cu un raport în fața cetățenilor care l-au susținut. Acolo unde a greșit, să-și recunoască vina”, a declarat Năstase într-o emisiune televizată.

La fel, acesta susține că 3 mandate au fost suficiente pentru Chirtoacă să facă multe lucruri prin oraș.

Autor: Ion Vasilos
14.09.2017 Actual
477
0

Comentarii 2

  • timofei:

    si care din penali o sa fie propus? cel care are scheme de contrabanda cu haine, sau cel care s-a bagat in politica pentru a-si scoate fratele de la duba?)))

    14.09.2017 11:16
  • Oleg:

    Acum vă este clar că au doar interes propriu de partid și că le este în cot de oameni, eu chiar aș vrea să participe, să-l trăsnească lumea cu capul de asfalt și să-i arate unde-i este locul

    14.09.2017 11:31