Sursa imagine: presedinte.md

Dodon: Ambasadorul Michalko nu poate fi dus în eroare cu fluturarea drapelului UE

Președintele Igor Dodon a avut o întrevedere cu ambasadorul agreat Peter Michalko, șef al Delegaţiei UE în Republica Moldova, cu ocazia prezentării scrisorilor de acreditare.

În discuțiile cu noul ambasador al UE la Chișinău, Dodon și-a exprimat regretul că moștenirea este foarte grea după opt ani de „așa-zisa integrare europeană” sub guvernările care s-au perindat și au speculat subiectul standardelor și calității vieții UE.
 
„Domnul Peter Michalko cunoaște îndeaproape situația din țara noastră, deoarece a activat în Republica Moldova în diverse funcții și în diferite perioade, din anii 90 până în prezent. Astfel, consider că ambasadorul Peter Michalko nu poate fi surprins și dus în eroare cu fluturarea drapelului UE pe instituții sau automobile, dar nici cu intenții deșarte de a introduce în Constituție obiectivul integrării europene”, a menționat Dodon, potrivit unui comunicat al Președinției.
 
De asemenea, șeful statului a declarat că Uniunea Europeană este vecinul nostru și unul din cei mai importanți parteneri, exprimîndu-și speranța că dinamica relațiilor va fi în creștere.
Autor: HotNews
Sursa: presedinte.md
13.09.2017 Actual
526
0

Comentarii 1

  • Rustin:

    Dar cu cel socialist sau al Rusiei poți? Când are să te cunoască, Dodon, ambasadorul UE, atât dde bleg la picioarele lui Putin, nu știu dacă va mai dori să aibă de afacere cu tine.

    13.09.2017 17:06