Sursa imagine: stirileprotv.ro

Bogatu despre Dodon: „Cel mai stupid politician”

Președintele Igor Dodon este supus unei critici dure după ce a declarat că „unica soluţie pentru supravieţuirea ca stat suveran şi independent” este neimplicarea R. Moldova într-o confruntare geopolitică „cu evoluţii imprevizibile”. Dodon mai este criticat și pentru că a propus adoptarea unui moratoriu privind dezbaterile geopolitice.
 
„Totuși, Dodon este cel mai stupid politician pe care l-am cunoscut eu vreodată. Să propui un moratoriu pentru dezbateri geopolitice e ca și cum premierul Spaniei, îndată după ultimul atac terorist, ar propune un moratoriu pentru dezbateri pe tema fundamentalismului islamic și a pericolului jihadist. Ca și cum Stalin, când Vehrmachtul se apropia de Moscova, ar fi propus instituirea unui moratoriu pe tema războiului și intervenției hitleriste «pentru a liniști societatea și a munci pentru țară»”, a scris comentatorul politic Petru Bogatu pe Facebook.
 
Potrivit lui Bogatu, „un moratoriu pentru dezbateri echivalează cu un moratoriu pentru gândire”.
 
„Moratoriul se instituie asupra acțiunii, nu asupra rațiunii. Acest Dodon, delicat vorbind, nici măcar orizont nu are. Poate mai bine să-și impună sieși un moratoriu asupra vorbirii? Dacă ar tăcea, cel puțin nu s-ar da de gol”, a conchis Petru Bogatu.
Autor: HotNews
22.08.2017 Opinii
1161
0

Comentarii 0