Sursa imagine: ipn.md

PSRM: Susținătorii unirii Moldovei cu România sunt trădători

Președintele fracțiunii Partidului Socialiștilor în Consiliul municipal al Chișinăului, purtătorul de cuvânt al președintelui Moldovei, Ion Ceban, a criticat declarația deputatului din Parlamentul român, Constatin Codreanu, care a îndemnat să se facă pregătirile pentru reunificarea „celor două state românești”.

Potrivit Infotag, Ceban a scris pe rețele de socializare că Moldova își va păstra independența și suveranitatea.
 
„Anul 2018, prin decret semnat de președintele Igor Dodon, este declarat anul lui Ștefan cel Mare și Sfînt, domnitor al Moldovei, care mereu a protejat statalitatea moldovenească”, a menționat Ceban.
 
Potrivit lui, „Constantin Codreanu nu este primul și nici ultimul trădător de țară, care vrea să transforme Moldova în județul unui stat străin”.
 
„Visul lui unionist se va spulbera când se va maturiza și se va trezi la realitate, dacă asta se va produce vreodată cu el. Sau când nu va mai fi finanțat din bugetul român pentru a vinde Moldova”, a adăugat purtătorul de cuvânt al președintelui.
 
Anterior, Constatin Codreanu, în cadrul unei conferințe desfășurată la Izvoru Mureșului România, a spus că „reunirea Republicii Moldova cu România este proiectul de țară al României, după integrarea în NATO și UE, iar anul 2018 trebuie să fie unul în care să se facă pregătirile pentru reunificarea „celor două state românești”.
Autor: Infotag
18.08.2017 Actual
818
0

Comentarii 0