Sursa imagine: inliniedreapta.net

Petru Bogatu: Proeuropenii care vor alegeri anticipate ori sunt sadomasochiști, ori orbi

„Toate sondajele din ultimul timp, nu doar cel de azi al IMAS-ului, arată că Partidul Socialiștilor, în cazul în care alegerile parlamentare ar avea loc duminica viitoare, ar întruni între 38 și 43 la sută din sufragii. Astfel, PSRM ar fi în stare să repete performanța PCRM din 2001 și 2005, când comuniștii, datorită sistemului proporțional, cu circa 46% din voturi au obținut o majoritate calificată. În aceste împrejurări, proeuropenii care vor alegeri anticipate ori sunt sadomasochiști, ori orbi, că la ceva mai rău nu vreau să mă gândesc”, scrie comentatorul politic Pentru Bogatu pe Facebook.

Amintim că, potrivit celui mai mare sondaj realizat vreodată în Republica Moldova, pe un eșantion de peste 12 mii de persoane, PSRM, PAS și PDM sunt forțele politice care ar accede cu siguranță în viitorul Parlament. Astfel, în cazul alegerilor parlamentare, PSRM ar acumula 39%, PAS – 15, iar PDM – 8%. Potrivit aceluiași sondaj, PCRM și PPDA sunt la limita pragului electoral, cu 6%.
 
Sondajul a fost realizat de „Lake Research Partners”, una dintre cele mai prestigioase companii americane din domeniu, cu birouri în cele mai importante orașe din SUA.
Autor: HotNews
24.05.2017 Opinii
2017
0

Comentarii 1

  • Adevarul:

    Daca avem alegeri anticipate cu actualul sistem pai Dodon ia majoritatea in parlament, asa ca ei nu sunt nici una nici alta, dar sunt niste pro-rusi.

    24.05.2017 16:27