Sursa imagine: politics.md

Usatîi forțează angajații întreprinderilor și instituțiilor municipale din Bălți să iasă la protest

Reprezentanții formațiunii ”Partidul Nostru”, condusă de Renato Usatîi, scoate lumea forțat la proteste. Potrivit mai multor plângeri venite din partea angajaților întreprinderilor municipale din Bălți, dar și ale angajaților primăriilor conduse de primarii lui Usatîi, oamenii sunt amenințați că vor fi dați afară de la lucru în cazul în care nu vor ieși la protestul din această duminică împotriva dreptului oamenilor de a-și alege singuri deputații în Parlament.

Mai mult, șefii celor mai mari întreprnderi municipale din Bălți, printre care întreprinderea  ”Gospodăria  locativ-comunală  Bălţi”, întreprinderea ”Amenajarea teritoriului şi spaţii verzi Bălţi”, regia „Apă-Canal-Bălţi” sau întreprinderea „Asociaţia pieţelor din municiul Bălți” au fost obligați să întocmească rapoarte cu numele celor care vor participa la miting. În același timp, angajații care se vor împotrivi riscă să fie lipsiți de prime sau chiar să fie dați afară de la lucru.

Nu doar locuitorii din municipiul Bălți sunt intimidați. Primarii satelor conduse de membrii formațiunii ”Partidul Nostru”, dar și consilierii raionali, au și ei misiunea de a aduce cât mai multă lume la proteste. Și acolo angajații primăriilor sunt ameninnțați că vor fi concediați, în cazul în care vor refuza să mergă duminică la Bălți.

Autor: politics.md
19.05.2017 Actual
469
0

Comentarii 0