Sursa imagine: argumentul.info

Urechean nu crede în viitorul politic al Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase: „Au compromis protestele, nu sunt consecvenți și duri în a apăra interesele cetățenilor”

Maia Sandu și Andrei Năstase nu au viitor politic deoarece au compromis mișcările protestatare, dar și pentru că nu sunt consecvenți în politică și nu promovează insistent interesele cetățenilor.  De această părere este din cel mai cunoscuți și vchi politicieni din Moldova, Serafim Urechean, fostul primar de Chișinău.

Întrebat în cadrul emisiunii “IMPORTANT” de la Tvc 21 dacă PAS și DA sunt reprezentanții dreptei politice în Moldova pe viitor, Urechean a spus că nu crede îi viitorul politic al Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase. “Cum Ghimpu a compromis mișcarea unionistă în Moldova, așa acești doi lideri s-au compromis cu mișcările protestatare. Ei erau cei care țipau în stradă circumscripții uninominale, ca apoi să se întoarcă la, cum zicea unul din președinții Parlamentului, la 380 de grade”, a menționat Urechean.

El a subliniat că unde nu este consecvență în politică, nu este duritate în promovarea intereselor omului,  acolo nici succese nu vor fi niciodată.

Urechean este de părere că, în general, în Moldova nu avem partide politice, dar avem “brigadiri de partid”, iar situația în țară, în opinia lui, o poate soluționa numai alegerea deputaților pe circumscripții uninominale.
 

Autor: SV
19.05.2017 Actual
504
0

Comentarii 5

 • andrei:

  Se vede că și gura păcătosului poate spune adevărul... măcar o dată și el zice ceva cu tolk!

  19.05.2017 09:42
 • Daniel:

  politicienii care au în spate coordonatori criminali nu o duc mult, și asta se referă la Andrușa și Maia

  19.05.2017 09:45
 • Vova:

  Corect. Plus la asta vedem clar că ei lucrează cot la cot cu pro-rușii, dar și vedem asta după protestele organizate!

  19.05.2017 10:31
 • Realist:

  S-au legat cu Petrenco si Usatii, ce viitor politic poti sa mai astepti de la ei?

  19.05.2017 10:34
 • Subiectul 90:

  Cel mai grav ca ei nu sunt autoritari, toti cred ca ei nu sunt capabili sa ia o decizie de unii singuri.

  19.05.2017 11:29