Sursa imagine: evenimentul.md

Comunicare permanentă între Președinție și Guvern; Dodon: Suntem în contact de la 5-6 dimineața

Președintele Igor Dodon și Premierul Pavel Filip sunt în contact permanent încă de la primele ore ale dimineții și coordonează situația pentru a înlătura consecințele calamității naturale care s-a abătut asupra Republicii Moldova.

„Situația este deloc simplă. Am luat decizia, împreună cu Dl prim-ministru, suntem în contact, apropo, de la 5-6 dimineața, să dăm indicații Armatei să se implice pentru a înlătura consecințele acestor calamități naturale”, a declarat Igor Dodon la Publika TV.

Totodată, el a anunțat că examinează împreună cu premierul Filip posibilitatea unei adresări către comunitatea internațională să sprijine Republica Moldova.

„Am discutat cu premierul să examinăm posibilitatea să ne adresăm partenerilor de dezvoltare pentru un suport pentru a acoperi pagubele care cu siguranță vor fi”, a adăugat șeful statului.

Dodon a menționat că împreună cu premierul Filip examinează și posibilitatea de a se adresa Parlamentului pentru a decreta stare de urgență.

Premierul Pavel Filip a confirmat că are o comunicare bună cu șeful statului în vederea acțiunilor de lichidare a consecințelor intemperiilor.
 

Autor: evenimentul.md
21.04.2017 Actual
675
0

Comentarii 0