Sursa imagine: politics.md

Scandalul din PPDA continuă! Liderii formațiuii își înregistrează discuțiile telefonice și le publică pentru a arăta cetățenilor situația din partid

Scandalul din interiorul partidului ˝Demnitate și Adevăr˝ capătă o nouă amploare. Aceasta după ce pe internet a fost publicată o nouă înregistrare a discuției telefonice dintre liderii formațiunii care a fost făcută de unul dintre interlocutori. Liderii locali ai PPDA, surprinși în discuție sunt nemulțumiți și revoltați de haosul din partid.
 

În noua înregistrare este surprins din nou, liderul organizației teritoriale din Ialoveni, Aurel Pisica. Acesta se plânge unui alt membru al formațiunii de faptul că cineva a făcut publică discuția dintre vice-președintelei PPDA, Chiril Moțpan și alt membru din Ialoveni, unde cei doi îl atatcă pe Pisica. În  discuție, Aurel Pisica este forate revoltat, emoționat și menționează din nou haosul din partid.
 
Reamintim că anterior în presă a mai fost publicată o înregistrare în care Pisica îl acuza pe liderul DA, Andrei Năstase, și pe vice-președintele formațiunii, Chiril Moțpan, de faptul că aceștia au creat haos în partid.

Interlocutorii erau revoltați de faptul că liderii partidului se implică în activitatea filialei din Ialoveni.

Discuția a fost înregistrată de unul dintre interlocutori care a dorit ca cetățenii să afle despre situația creată în Partidul ˝Platforma Demnitate și Adevăr˝. 

Autor: sv
22.03.2017 Actual
1211
0

Comentarii 5

 • Teodor:

  Huinea toate astea, eu si fara aceste inregistrari stiam ca platforma lui Topa se destrama din interior. Macar bine ca cineva are curaj sa arate totusi care este situatia rela in aceast clan.

  22.03.2017 10:16
 • Daniel:

  aceast[ primăvară a pus sfîrșitul Platformei DA, care nici nu va ajunge la Parlamentare în 2018, și tot datorită unui lider iresponsabil și unei finanțări criminale

  22.03.2017 10:22
 • Dinu:

  De ce oare nu ma mir? Nu in zadar fuge lumea din Platforma, acolo Andrei Nastase isi face treburile, iar restul nu au nicio valoare.

  22.03.2017 10:28
 • Vova:

  Niște nenedcucați sunt acețti adin Platforma DA, dar oricum deja sunt în proces de bîhlire politică și în curînd o să scăpăm de aceștia!

  22.03.2017 11:05
 • Alex:

  un popor descreerat suntem, usor manipulabil si foarte mindru.... cica de ce liderii de partid isi vira nasul in activitatea filialei Ialoveni... dar cum poate fi altfel.... ori cine pe cine reprezinta... de obicei in asemenea cazuri daca opiniile sunt i dezacord... pleci..
  P.S. este o opinie a unui neafiliat partiinic..

  23.03.2017 21:18