Sursa imagine: radiochisinau.md

Vlad Țurcanu: Cei de la Platforma DA probabil nu au alternativă

Platforma DA se simte constrânsă să revină la metodele care au creat-o și care au consacrat-o. Mai ales acum, după alegerile prezidențiale pe care Platforma DA le-a pierdut alături de Maia Sandu, a afirmat analistul politic Vlad Țurcanu în emisiunea „Ora de Vârf” de la Radio Chișinău.

„Cei de la Platforma DA s-au resimțit o vreme și s-au trezit acum din pumni pentru că probabil nu au alternativă. Între timp, au pierdut o tribună  importantă care le asigura celor de la Platforma DA o vizibilitate importantă în rândul cetățenilor. Acum ar trebui să se reinventeze. Cum altfel decât cu ajutorul adepților Platformei care sunt chemați în stradă. Și s-ar putea să urmărim cel puțin o încercare de protest, mai ales că Platforma DA are experiență de a organiza asemenea manifestații”, a declarat fostul consilier prezidențial Vlad Țurcanu.
Autor: HotNews
Sursa: radiochisinau.md
17.02.2017 Actual
1035
0

Comentarii 6

 • Corin:

  Nu mai cred ca vor reusi ceva. Dupa ce Topa a oprit finantarea Jurnalului si a Platformei, lui Nastase nu i-a ramas decat sa plece de unde a venit, sa-si contine cariera sa de avocat.

  17.02.2017 08:57
 • andrei:

  Nu mi se pare că ei au pierdut alegerile Prezidențiale! Ei au acționat așa cum s-au înțeles cu Dodon, de cînd ieșeau în stradă să protesteze împreună pentru alegeri de Președinte de către popor!

  17.02.2017 09:38
 • Vova:

  În primul rând liderul Platforma DA, este un BALABOL, l-o făcut pe Dodon președinte și acum vrea să lucreze din nou pentur Dodon!
  https://www.youtube.com/watch?v=8OTBALqlmxE

  17.02.2017 09:41
 • Arcadie:

  Nimeni nu mai crede in bunele intentii a platformei dupa ce Nastase si-a batut joc de proprii sai membri. Bani s-au adunat de la membri, insa acestia au disparut fara urma. Apoi ne mai miram de unde Nastase are tocmai 10 case si o multime de masini de lux.

  17.02.2017 09:52
 • MoldovaPuternica:

  Platforma DA a inceput samoara in ziua cind Maia a facut partidul PAS, toti sustinatorii lui Nastase l-au abandonat si au inceput a crede in Sf. Maia. Unica salvare a DAdaistilor este unirea cu PAS. Banii lui Topa se termina!

  17.02.2017 09:58
 • Daniel:

  Un protest depinde nu doar de Năstase, dar și de oamenii simpli care prezintă mulțimea acestuia. După schimbările actuale în societate probabilitatea ca lumea să iasă în stradă este mizeră.

  17.02.2017 10:06